Näin se aika vaan on taas johonkin kadonnut.

Pennut ovat olleet oikeita riekkupellejä =) Uloskin piti väsätä komposti kehikoita aitaus koska tuo tien suunta meinasi viehättää ihan liikaa.

Käytin pennut virallisessa silmäpeilauksessa ja sirutuksessa ja muutoinkin tarkastettavana. Kaikki olivat kaikilta osin terveitä! Siis hyviä uutisia! Täytyy myöntää että nyt tein ekaa kertaa pentue ilmoituksen netissä omakoira järjestelmässä ja sen kautta kyllä rekisteripaperit tulivat liki lentäen, eli viimeviikon tiistaina sirutettiin, keskiviikkona skannasin sirutustodistuksen ja liitin sen liitetiedostona pentueilmoitukseen ja raksin kohdan "valmis, kennelliiton käsittelyyn", Torstai aamuna klo 9.01 tuli sähköposti ilmoitus että rekisteröinnin voi nyt maksaa ko. järjestelmässä, maksoin sen heti, ja tänään maanantaina oli paperit meidän postilaatikossa.

Ja näkyy lapset jokoiranetissäkin, ja omat "hienot" nimetkin ;)

Ja "isosisso"

Sintti ja Sissi lähtivätkin nyt viikonloppuna omiin uusiin koteihinsa, Sintti toisen sheltti neitosen kaveriksi ja Sissi (tai siis Räksy..;) bordercollie laumaan lyömään meteliä peliin. Loppuviikosta lähtevät sitten loputkin pentuset, ikävä meinaa vaan olla jo valmiiksi, mutta onneksi kaikille on hyvät kodit tiedossa ja kaikista varmasti kuullaan myös jatkossakin =)

Mut nyt tuli kiireitä, palataan asiaan taas joku päivä.