Olin sitten kertonut tänne pitkät sepustukset kuulumisia ja sitten rupesin muka kuvaa liittämään.. ja.. johonki se kirjuutus katosi, joten lyhyestä virsi kaunis siis..

Eli tänään pentuset ulkoilivat ensimmäistä kertaa, ja aika nopeasti kaikki lähtivät ihmettelemään suurta maailmaa. Riemu ja Alma ovat selvästikkin siirtyneet "yhteishuoltajuuteen". Kuvia olen just lisännyt tuonne samaan paikkaan mihin on linkki edellisestä kirjoituksesta.

Kynnet on leikattu varmaakin jo kolmeen kertaan pentusilta ja kermaviili/jauhelihaa syövät ihan itse omasta kupista jo useampaan kertaan päivässä.

Pitää varmaa ruveta siirtämään keittiöön nuo pentulat (tällä hetkellä Riemulla mein makkarissa ja Almalla olkkarissa) taitaisivat mammat ihan sopuisasti asian ottaa vaikka laittaisikin nyt kaikki pentuset samaan "aitaukseen", pitää joka tapauksessa purkaa nuo pentulaatikot pois sillä karkaamisharjoitukset niistä on aloitettu Nti Möhköpöntiäisen johdolla, kauniita serenaadejakin on opittu pitämään jotta jopku tulisi ja nostaisi laatikosta pois, valloittamaan koko taloa.

En enää punnitse pentusia joka päivä, hyvä minä! Ei siis enää hysteriaa niiden painojen suhteen. Alla lauantain painot.

  1. 600g
  2. 690g
  3. 645g
  4. 760g
  5. 1420g

Täytyisi varmaa lähteä kauppaan shoppailemaan leluja lapsosille, meinaa olla vähän turhan isoja nuo olemassa olevat.