Mitäs tässä taas onkaan ollut.

Alman haavassa oli pari sen näköistä tikkiä että meinaavat ehkä tulehtua joten käytin sen eläinlääkärillä keskiviikkona 1.9. Jatkettiin sen sunnuntaina loppunutta anbi kuuria 5 päivällä. Haava on kyllä nyt tosi siisti, täytyy varmaan ottaa siitä kuva muistoksi joku päivä ennenkuin tikit poistetaan, sitä varten on jo tulevaksi keskiviikoksi tilattu ell:n aika.

Shelttivauvvoilla tuntuu nyt menevän ihan hyvin, muutamalla on mahat hiukan löysällä olleet liekkö johtuu ylensyönnistä (soopelit Alman hoidossa) vai Alman anbi kuurista, en tiedä. Mutta kasvavat kuitenkin oikein hyvin ja ovat oikein touhukkaita. Silmät alkavat olemaan auki ja leikin alkeitakin on vaappumisen ohessa alettu harjoittelemaan. Luojan kiitos kuivausrummusta, aluspeiton vaihdan molempiin pentuloihin ainakin kerran päivässä, eli osataan jo ihan itse pissi ja kakka hommat hoitaa =) Ovat nyt muutamana päivänä maistelleet hiukan paistijauhelihaa ja oikein hyvältä tuntuisi maistuvan.

En jaksa ladata kuvia tänne, mutta jotain kuvia olen laittanut tänne, alkutaipaleen kuvia siellä ei vielä olekkaan kun en ole niitä puhelimesta saanut aikaiseksi siirtää tietokoneelle.

Tämän aamun painot, jonkunlainen rajapyykki taas saavutettu, kaikki ovat yli 400g!

  1. 403g
  2. 451g
  3. 470g
  4. 521g
  5. 1000g (Ja tämä kaverihan on siis bc ei sheltti ;) )