Käytin eilen nuo tulevat mammakoirat rötgenissä, uutiset olivat sekä hyviä että vähemmän hyviä.. eli hyvät ensiksi

Riemulla näyttäisi olevan neljä masuasukkia, kaikinpuolin oikein kiva määrä, nyt vain toivotaan että loppukin sujuu hyvin

Ja sitten ei niin hyviin uutisiin, eli Alman kuvassa näkyy yksi pentunen, eli ultrassa syntynyt ensivaikutelma sai vahvistuksen. Minusta kun 0 pentua olisi parempi uutinen kuin 1, juurikin tuohon synnytykseen liittyvien ongelmien takia. Mutta tällä nyt mennään ja suunnitelmatkin on tehty sitten sen mukaan. Eli tarkoituksena on keisarileikata, sitten kun synnytys on jo ensin luonnollisesti alkanut. Tätä varten olen jo tarkastanut lähiseudun päivystävät eläinlääkärit tulevana viikonloppuna, ja itseasiassa asiasta on sovittukin jo alustavasti ettei sitten kun jotain rupeaa tapahtumaan niin tarvitse ruveta selittelemään ja etsimään sitä lääkäriä. Ja jos ei nyt viikonloppuna tai muutenkaan vuorokauteen 68 mennessä synnytys käynnisty niin sitten siirrytään suunnitelmaan C. Katsellaan, jännitetään ja pelätäänkin nyt tulevaa.

Eli en nyt jaksa ruveta kenellekkään erikseen sähköpostia laittamaan, mutta tiedoksi kaikille Alman pentua harkinneille, että kenellekkään ei ole tästä nyt pentua tulossa.