Siis että osaanko vielä kirjautua tänne tai löytyykö tästä näppiksestä yhtään oikeata kirjainta ;)

Jaa, että mitäkö meille kuuluu? Ensimmäiseksikin nautitaan siitä että asutaan taas kotona, kyllähän tuolla anoppilassa reilu 3kk vierähtikin, voi autuutta kun on taas oma sohva, telkkari ja jääkaappi, luulisin että koiratkin arvostavat varsinkin tuota ensimmäistä ja viimeistä ;) Vaan eipä sillä kylläpä olisi tällä meidän poppoolla ollut aika hankala mihinkään muualle mennä evakkoon, luulen että helpotuksen huokas pääsi tuolla sijaisosoitteessakin kun me pääsimme sieltä takaisin omaan kotiimme. 

Kasvateilta näin äkkiseltään muistaisin kuulumisia että Roope Rohkea on kastroitu, josko se naisten perään "vouhkaaminen" nyt vähän asettuisi. Roosa Ihanainen on käynyt ainakin agiliitelemässä, ja oikein kelpo ratoja, likipiti sellaisia. Samoin kun Pennun tytär Wenlakin on käynyt muutamat kierrokset likipiti tyylillä agiradoilla tekemässä. Mutta tärkeintähän kuitenkin on että on ollut hauskaa =)

Erehdyin tuossa äsken samalla vilkaisemaan noita kotisivujakin ja plaah.. Ne pitäisi päivittää (ehken kohta vuoden jäljessä), joten samalla niitä voisi varmaan vähän uudistellakin eli laittakaapa mailitse tulemaan kasvateistani sellainen hyvä kuva jonka saapi sitten laittaa sinne. Samoin kuulumisia voisi vaikka tuonne kommentteihin laittaa, en kyllä kaikkia muista tältä päivitystauolta ;)

Kevättä kohti mennään ja josko tuo valoisan ajan lisääntyminen toisi myös hiukan inspistä naputella hiukan tiheämpään tätä masiinaa.. Ja kaikenlaisia pentusuunnitelmiakin on tähän kevään korvalle, katsotaanhan nyt mitä tuleman pitää, ehkä n. kuukauden päästä olemme asioissa paljon fiksumpia.. ;) Alman olen vähän ajatellut astuttavani seuraavasta juoksusta, ja sama suunnitelma olisi Riemunkin kohdalla. Uroksetkin olisi jo molemmille "sillä silmällä" katsottuna ja kysyttynä.

Jos tällä viikolla "juhlittiin" emännän vanhenemista (Kiitos muuten muistamisista!), niin ensi viikolla onkin sitten uudet juhlat tiedossa, meidän mummo koira Ronja täyttää kokonaiset 12v. Muistiinpanona mainittakoon että tänään putsasin Karalta vaihteluksi hammaskivet pois, sille on ikänsä kertynyt sitä tosi paljon ja itse olen pääsääntöisesti ne putsaillut, jokusen kerran ollaan tarkempi puhdistus ell:ssä tehty mutta nykyään en enää halua sitä tuota varten nukuttaa kun ikäähän sillekin tulee tänä vuonna 11 täyteen. Tänä iltana olisi tarkoitus mennä Viivin Tiuku tyttösen luokse kahville ja huomen aamulla tuleekin sitten vuorostaan Kelmi herra tänne meille hoitoon.