Totaalinen kirjoittamisen välttely menossa, ei huvita naputella eikä oikein tunnu kerkeävänkään.

Ai että mitäkö meille kuuluu? No nyt on kuukauden päivät asuttu tässä anoppilassa evakossa kun meillä kotona remontoidaan jos voitte kuvitella ;) Onhan tämä ihan mielenkiintoinen ajanjakso mutta kyllä tämän kestää kun ajattelee että kohta kotona on lattia lämmitetyt eteiset, vessa ja keittiö, kaikki kaakelilattioilla sekä uudet portaat vinttiin että yksi huone (tai kaksi) vintistä remontoituna. Uhkaavasti rupeaa näyttämään siltä että tuo talon remontointi on kohta kertaalleen suoritettu, noh, ainahan voi sitten aloittaa alusta jos huvittaa. Tämä pompsi kun saadaan tehtyä niin sitten on enää jäljellä 1 tai 2 huonetta vintistä ja takaeteinen, vähiin käy...

Taannoin tapahtunutta;

Viivin pentu "Täplä" kävi uudelleen kylässä ja samalla reissulla käväistiin eläinlääkärissä, tämä koira kun myytiin niin oudolla sopimuksella että kasvattajalle täytyy "luovuttaa" riittävän iän täytyttyä pari palleroa takajalkojen välistä ;) eli kastroitu on nuori mies tätä nykyä.

Kävin äkkilähtönä Nikon ja Jannen kanssa lämmittelemässä viikon Kyproksella (taidan lähteä sinne takaisin).

Löytökissoja olisi muuten kaiken kokoista ja väristä vailla omia koteja, hoitolan seinät kun ei ulospäin laajene niin nyt olisi löydettävä taas useammalle suht. pian uusia koteja!

P.S Riemun odotettu juoksu on alkanut ;)