Voi kauheeta miten tämä koneella istuminen, hetkeksikään ei tunnu onnistuvat, joko ei kerkeä tai sitten ei vain huvita =) Mutta tässäpä tietopläjäys viimeiseltä epämääräiseltä ajanjaksolta..

Alman pennuista viimeinenkin eli "Toivo" on nyt kuvattu ja tulos kennelliitosta saatu B/B ja 0/0 eli oikein tyytyväinen olen! Kelmi oli siis pentueensa "maanantaiversio" näiden terveystulosten osalta, luonnehan sillä on kyllä oikein mainio. Nyt on harkinnasta että josko Almalle ne toiset ja viimeiset pennut toteutettaisiin. Uroksen katseleminen olisi aloitettava tässä joku päivä, että olisi sitten keväällä 2010 selvät suunnitelmat.

Saatiin jokunen viikko takaperin yllätysvieraita =) Viivin poika "Hessu", isäntäväen kera piipahtivat ohiajaessaan näytille

1251264741_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan mainio pakkaus, koiran kokoiseksi kasvanut, tokihan se vielä on sellainen "honkkeli" mutta eiköhän se siitä kun ikää tulee lisää. Elänlääkäri oli kuitenkin sanonut että jos kerta on aikomuksena niin voidaan jo toteuttaa eli "kulkusistaan" on poika jo päässyt eroon.

Reilu viikko sitten pyörähdin pikavisiitillä pääkaupunki seudulla. Olin ajatellut olla useammankin päivän ja ilman kiirettä mutta kun J:n työvuorot muuttuivat niin sitten kävinkin pikaisemman reissun ;) Mutta kaikki tärkeimmät toimet tulivat kuitenkin tehtyä. Psst.. Olin muuten aika taitava. Täältä meiltä kun on Espooseen menossa, niin sehän kuuluukin Mannerheimintien kautta oikaista.. Pikkasen ajatuksissani olin taas kun ajelin ;)

Eli lauantai aamuna kävin Viivin Roope poikaa tervehtimässä, oli pentuselle kova pala kun kävin. Se kun oli päässyt ikäänkuin autojen paimentamisen makuun ja sitten kun tämä kamala kasvattaja ei sitä hyväksynytkään ja neuvoi vielä omillekin ihmisille mitä siitä pitää olla mieltä niin Roopen päivä taisi mennä vallan pilalle, mutta eiköhän se siitä toivu. Oli mukava nähdä teitä!! Täytyy varmaan vielä tänä vuonna tulla "tarkastus käynnille" ;)

Sitten iltapäivällä menin pikaiseen noutamaan Alman lapsen "Pupen" kyytiin joka tuli meille kesälomalle kun ihmiset suuntasivat tiensä tämän maan rajojen ulkopuolelle. Eilen hakivat sitten takaisin pojan kotiin. Meillä oli kyllä mukava viikko, Puppe kyllä nautti olostaan täällä (kuten kuulema kaikkialla mihin se menee). Mitään kummempia kähinöitä ei Pupella ja meidän tytöillä tullut kun se on niin kiltti poika, ymmärsi heti että tässä talossa on akkavalta! Aika iso mies tästä on kyllä kasvanut ;) 56-57cm sain mitattua säkäkorkeudeksi ja mitähän siitä painosta on ollut puhetta.. 22kg?? Mutta ilomielen otan tämänkin pentusen toistekkin hoitoon!

1251265777_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja siitä sitten ajaa hurautin Riemun hakemaan. Siis sehän oli hoikistunut ;) Ilmeiseti noi poikien sille täällä kotona tarjoilemat ruuat ovat se lihottava tekijä ;) Kiitos Tuulalle kaikesta mitä olit Riemulle opettanut, ja ollaan jatkettu keppitreenejä täällä kotona, ei tule enää liian pitkää "loikkaa" vaikka ei olekkaan kädellä painamassa sitä, vaan saa kauempaa itse ohjailla, siistiä!

Lapset (siis ne ihan omat) ovat aloittaneet taas koulunkin. Talo tuntuu jotenkin ihan oudon hiljaiselta kun Josikin lähti eskariin, eli Masi on enää täällä minua viihdyttämässä. Mutta toisaalta nyt voi touhuilla muutaman tunnin melkein mitä vain kun on vain yksi perään katsottava. Jannekin sai Siniltä ja Ollilta jotain tosi makeeta synttärilahjaksi

1251266751_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1251266866_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja joo ollaan me vähän mökkeiltykkin (ihan aiheen sivusta mutta kun Masi on tässä valinnut näitä kuvia tänne ;) )

1251267140_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eiköhän sitä asiaa taas kerry ja koneellakin kerkeää varmastikkin paremmin istumaan kunhan tulee syksympi ja pimeät illat.