Eli pentuilmoitus lähti tänään kohti kennelliitoa ja nimien kanssa tuskaileminen on ohitse ;) Odotellaan nyt sitten milloin paperit saapuvat eli kerkeävätkö noitten pyhien takia ennen pentujen luvutusta tulemaan. Ja jos eivät kerkeä tulemaan niin sitten tulee pikkaisen lisä vaivaa tuon sirutuksen ja silmäpeilauksen suhteen mutta onnistuvat silti ajallaan vaikka paperit eivät kerkeäisikään.

Eli väritkin on nyt lapsille laitettu, 1 mv uros, 1 sinivalkoinen uros (täplä), 2 soopelivalkoista urosta (kauluri ja mutka), 1 mv narttu ja 1 soopelivalkoinen narttu. Jos kovin pieleen sitten aikuisena näyttäisi menneen niin muutellaan sitten.. (Eihän siihen tarvita kuin kahden ulkomuoto tuomarin lausunto tai arvio tms.. =) 

Tänään oli jälleen vuorossa manikyyri, miten nuo kynnet voivatkin kasvaa nuin nopeasti? Pikkasen myös pesin kavereita, jonkun tassuja, jonkun kylkeä jonkun.. Ovat siis saaneet muutakin kuin tissimaitoa niin Viivi ei enää halua kaikkia jätöksiä siivota. Aika hyvin kyllä yleensä siirtyvät nukkuma aluselta toiseen päätyyn papereille asioimaan, täytyy varmaan huomenna purkaa koko pentulaatikko   pois.