Huh, ja huh! Ostetaan uudet jalat ja persaus ;) Ei nyt sentään reissu oli oikein mukava liekkö syynä hyvä seura linja-autossa ja paikan päällä ?? Kiitos, olipa oikeasti mukava "vapaa" päivä! Ensikö vuonna uudestaan?

Ihanainen oli minusta ihana taaskin ;) Vaikka bikinit olivat tyttöselle vahingossa livahtanut päälle, ilmeisen kuumaverinen koiraneiti kun pakkasella tarkenee moisissa hepeneissä hömpötellä.. No joka tapauksessa tuomari oli tämmöistä mieltä tänään

Ole Staunskjaer Tanska
jun H
 
9kk. Hyvänkokoinen. Tarvitsee vahvemman kuonon. Hyvä ilme & purenta. Hyvin kiinnittyneet korvat. Hyvä kaula ja etuosa. Takakorkea. Tarvitsee enemmä kulmauksia taakse. Hyväksyttävä luusto. Hyvä väritys. Hieman liian avonainen turkki. Tarvitsee enemmän tehoa liikkumiseen

Hienointa ja upeinta oli että ihanainen oli matkustanut oikein hienosti vailla huolenhäivää linja-autossa, neitosella kun on ainoana "vikana" ollut kauhia kuolaaminen autoillessa =( mutta nyt oli meno-paluu sujunut kuin autoilusta nauttivilla koirilla!! Ja omalla autolla liikkuminenkin on kuulemani mukaa pikkuhiljaa helpottamassa, ettei ihan joka reissula tarvitse enää kuolata =)

Paljon oli kauniita koiria kehässä, onnittelut kaikille menestyjille, ikää ja rotua katsomatta!!

P.S Nyt muokkasin tuota kirjoituspäivää tarkoituksella ;) pentujen 4vk elämääkin ilmestyy jossain vaiheessa tänään.. ja oikeasti eletään maanantai 15pvä aaamua.. =)