Pentulaa laajennettiin ja väliaitaa (sillepuolen minne mamma pääsee huilaamaan) korotettiin. Pikkasen piti pentusten porakoneen ääntä (iskuporakone) ihmetellä mutta aika äkkiä huomasivat ettei se mitään vaarallista ollutkaan ja tulivat ihan kuono kiinni koneeseen ihmettelemään että mitä teette.

Laajennuksen kunniaksi saivat metallihäkin aitaukseensa ihmeteltäväksi

2155773.jpg

Ulkona tarvitaan kanssa varmaan huomenissa jo jonkinsortin aita viritykset tai sitten ulkoiluttaminen on tästä lähtien koko perheen hommaa, ei yksin tai kaksin enää silmät riitä kauhu kuusikon paimentamiseen varsinkaan iltaisin kun täällä meillä on oikeasti pimeetä ulkona sitten kun on pimeetä, jostain syystä kunnan katuvaloverkosto ei ylety tänne asti =)

Kynnetkin oli ohjelmassa tänään kuusikolla. Huomen aamulla mennäänkin sitten eläinlääkäriin sirutettavaksi ja terveystarkastuksiin, eli ensimmäinen autoajelukin tulee sitten siinä samalla.

Eilen olin sen verran reipas että pitkään harkittuani sain viimeinkin nuo aikuiset koirat pestyä, liukuhihna hommalla hoitui, ensin pestään koira ammeessa ja sitten laitetaan se suihkukaappiin "valumaan", sitten kun koko lauma on kaapissa valumassa niin otetaan samassa järjestyksessä sieltä pyyhekuivattavaksi ja harjattavaksi. Onneksi tuota ei joka päivä tarvitse tehdä....