On noi pennut vain mainioita paketteja =) Kauhea meno ja tohotus käynnissä silloin kun ollaan hereillä ja sitten kun nukutaan niin nukutaan niin sikeästi ettei mikään meteli häiritse. Ainoana turvalaidan (mammakoiran) ylittäjänä on kunnostautunut "Täplä" menee siitä molempiin suuntiin yli ihan miten sitä huvittaa, jännä nähdä milloin muut aloittavat saman rumban... Neulanterävistä hampaista on nyt monena päivänä peräkkäin saaneet vieraat "nauttia", alkavat pentuset olemaan ihanankamalia vaiheessa.

En ole tuossa Täplässä vieläkään haukankatseesta huolimatta huomannut mitään eroa noihin muihin pentuihin, tällä pennullahan todettiin coloboma toisessa silmässä ja lääkäri ei osannut sanoa että kuinka se vaikuttaa sen näkökykyyn siinä silmässä eli voi olla jopa sokea tai ainakin heikentynyt näkökyky, mutta ei kuulema välttämättä huomaa eroa terveeseen koiraan käytöksen puolesta koskaan.

Tänään on meidän pihassa mennyt vilahdellut bc tuolla, bc täällä ja bc tuollakin ;) Eli samaan rotuun hurahtaneita ihmisiä on kylässä pyörähdellyt. Kiitos vain kyläilijöille varsinkin sielunhoidosta kasvattajalle ;) Masi tosin kaipaili jo lumipallo koiraa takaisin lumikasalle kaveriksi.