Voi hemeletti sentään..

Eli on asioita joista en tingi ja ensimmäinen niistä on rehellisyys, vaikkakaan se ei aina ole imartelevaa itseään kohtaa. Minä en voi väittää olevani täydellinen ihminen enkä voi väittää että koirani olisivat täydellisiä, harvemmin löytää kummastakaa sitä täydellistä. Toki kuuleehan niistä puhuttavan mutta sen verran pessimistinen olen luonteeltani etten kovin montaa sellaista usko olevan olemassakaan.

Näiden meidän pentujen tulevaa jalostuskäyttöä ei voi vielä kukaan tietää, eihän noista terveeksi peilatuistakaan tiedä mitä ne muilta terveystuloksiltaa, ulkonäöltään tai päältään tai muutenkaan ovat sitten isona, sen näkee sitten joskus. Nämä sairaaksi peilatut pennut myyn ei jalostukseen koiriksi, ja hintakin on sen mukainen, terveeksi peilatut ns. kotikoiriksi eli harrastuskoiriksi eli ei hienoiksi ja varmoiksi jalostuskoiriksi.

Se on totta että vain kokeneet kasvattajat osaavat arvioida pikkupennun rakenteesta sitä mitä ne ovat mahdollisesti isona, sitä minä en osaa enkä ole koskaan väittänytkään osaavani.