Hui! Tänään huomasin että puolessa välissä ollaan pentujen kanssa niiden ensimmäistä etappia eli luovutusikää, tosi äkkiä on tämä 3 ja puoli viikkoa kulunut!

Tähän mennessä on huimia asioita tapahtunut, näkimet ovat auenneet ja kaikille näyttäisi tulevan oikein kauniit tummat silmät ;), kävelemään ja juoksemaankin on opittu samoin kuin varpaiten pureskeluun uusilla naskaleilla on alettu perehtymään. Tässä taidossa ovat varmaan tooosi taitavia sitten kolmen ja puolenviikon kuluttua. Kolmenpäivän matokuuri on takana ja ainakaan silminnähtäviä lieroja ei näkynyt, ei niitä tosin oletettu olevankaan mutta eihän koskaan voi 100% varma olla, toinen kuuri on tiedossa sitten kun tulevat 5 viikkoisiksi. 22.12 on pentusille varattu silmäpeilaus, eli ennen sitä täytyy mikrosirut penneleihin käydä laitattamassa ja muutoinkin lapsoset tarkastamassa, pikkasen nuo kaikenlaiset pyhät hankaloittavat aikatauluja mutta eiköhän näistä ihan kunnialla selvitä.

Huomisen ja sunnuntain välissä "tarkastetaan" 3 poikapennun ehkä tulevat kodit joten tässä asiassa ollaan fiksumpia sitten ensiviikolla, tyttöjen kodit (siis ihmiset) on ja "katsastettu" ja hyviksi todettu. Omaa harrastavaa ja rakastavaa kotia etsii sielä vielä yksi poika.

Lauantaina lähden päiväseltään voittaja näyttelyyn ihmettelemään ja ihailemaan ihanaa ilmiötä ;)