Noniin eli vielä ei huokaistu, eilen iltamassa Viivi muuttui "oudoksi" ja "levottomaksi". Mitttasin kuumeen ja se oli 39,2`C eli soitto eläinlääkärille.

Ei tarvinnut vastaanotolle lähteä, saatiin kotikäynti, sillä anoppilan navetallekin tarvittiin lääkäriä yhdelle lehmälle. Lääkärikin epäili kohtutulehdusta joten kipulääkettä ja antibioottia piikillä Viiville ja sovimme että tänä aamuna mennään sitten vastaanotolle: Jos lääkkeet on auttaneet otetaan antibioottikuuri ja jos ei niin sitten tutkitaan lisää.

Viime yö meni sitten taas hiukkasen vähillä ja katkonaisilla unilla, onneksi on noita omia lapsia joten tottumusta yövalmomiseen ja heräilyyn löytyy ;) Aamua kohti Viivi rauhottui ihan selvästi.

Tänä aamuna käytiin vastaanotolla ja ultrattiinkin kohtu, oli pienentynyt joten mitään ihan kauheaa tulehdusta siellä tuskin on, eli hoitona on nyt sitten 5 pvä;n lääkekuuri. Toivottavasti se auttaa eikä mitään muuta nyt sitten ilmaantuisi.

Vauvvojen painot lisäsin taas tuonne 2vrk juttuun, ja mursujahan nämä rupeaa olemaan, kaikki kasvavat oikein huimasti, huomenna aamulla taitaa olla tuplatut painot aika monella pikkukaverilla =)