Eilen illalla lampaitten koti kyyti tuli sen verta myöhään illalla että oli ihan pimeetä... Ensin kokeiltiin ihan kauraämpärillä kyytiin mutta ei, sinne hävisivät pellolle kuin pieru saharaan kelvottomat otukset. No sitten hakemaan Alma sisältä ja eikun sen ja puolitehoisilla pattereilla varustetun taskulampun kanssa tuonne pellolle. Hmmm.. Aika mielenkiintoista muuten paimentaa korvakuulolla kun mitään ei nähnyt, mutta aika nopsaan ne sitten sinne kyytiin menivät, kun ensin totesivat että ei siitä koirasta pääse eroon vaikka kuinka pimeään yrittääkin piiloutua.

Jos paimentaminen rupeaa päivällä pitkästyttämään niin suosittelen kokeilemaan tätä pimeetä versiota ;)

Ei malttaisi millään jaksaa odottaa huomis aamuun että päästään J:n kanssa lähtemään kohti Helsinkiä ja agin MM-kisoja!!! Pitäisi tosin siivota eka mutta jos vaikka näpyttelisikin tätä konetta jne.. Niin jos sitten vaikka ei kerkeisikään siivoamaan...

Nyt kun lueskelin taas syntyneitten pentueitten blogeja niin mitenkähän sitä saa hermonsa pysymään kasassa jos se Viivi nyt odottaa niitä pentusia, satuin lukemaan muutamakin tapauksen kun kaikki ei ollutkaan sujunut ihan oppikirjan mukaisesti.. Hui! Onneksi kuitenkin äippä koirat olivat kaikki ihan ok.