Eli käytiinpä varsin aktiiviset 3 päivää reissussa =) Eli agilityä on nyt sitten ihan omiksi tarpeiksi vähäksi aikaa katsottuna, hienoja koiria ja hienoja ohjaajia.

Perjantai aamuna lähdettiinn liikenteeseen ja leppävaaraan jossa yövyttiin tätini asunnossa niin auto parkkiin ja Sellon kirjastosta ostettiin 3vrk:n matkailija kortit, niillä sai sitten surffata julkisilla niin paljon kuin sielu sieti, eli lauantaina sai rauhassa käydä muutaman siiderinkin jäähallin kuppilassa nauttimassa. Perjantaina käytiin Puppe poikaakin morjestamassa =) ja lauantaina nähtiin Riemun kasvattajaa sekä sen sisarusten omistajia. Lukematon määrä tuttuja oli kyllä katsomaan eksynyt meidän lisäksi. Roosan Arjankin kanssa muutama sananen kerettiin sunnuntaina vaihtamaan =) Lauantaina käytiin päivällä itäkeskustakin kiertämässä mutta mitään mainittavaa ei tullut shoppailtua.

Lähtiessä vietiin Alma hoitoon.. Ja hyvin oli mennyt, saunonutkin kuulema oli ;) ja olisi kuulema saanut vaikka jäädä pysyvästikkin asumaan kärväskylälle. Muut koirat kera poikien olivatkin sitten piinanneet lapsenvahtia täällä kotona ihan urakalla... Oli mm. haukuttu jokainen pieni risahduskin sekä varastettu pöydiltä kaikki heti kun selkänsä oli kääntänyt.. Masi puolestaan oli yöllä herätessää käskenyt lapsenvahtia häipymään sängystä kotiinsa.. Ja ruokailut olivat olleet kaottisuudessaa kuuulema shokki hoitajalle.. ja yksi lapsi oli pudonnut vaatekaapin päältä.. Hmm.. Ei taideta taas seuraavaankaan 5 vuoteen olla lähdössä tuon J:n kanssa kahdestaan mihinkään.. Vaikka kamalampaa oli kuulema vahti kuvitellut että on.. Mutta kaikenkaikkiaan ihan ok oli mennyt...

Ja minun päänihän siis selvästikkin on yhtä laho kuin ladon seinä.... Tulomatkalla sain puhelun yhdeltä tuttavaltani joka kysyi Pentua sulhaseksi koiralleen, sanoin passaa kyllä ja olen ihan kotosalla seuraavat pari viikoa että voipi tulla kun siltä näyttää.. Siinä vaiheesssa J jotakin rykii vieressä.. Ja muistuttaa että ensi maanantaina olen kuulema lähdössä viikoksi reissuun.. Siis unohdin koko ulkomaan reissuni.. No asiaanhan se ei mitenkään vaikuta sillä J ja koira ovat toki silloin kotona.