Jaahas.. Kuka myöntää varastaneensa mun elämästä kaikki ylimääräiset tunnit???

Uutisia on tässä päivitysvälissä kertynyt sekä hyviä että ei niin hyviä.

Roosa kävi kyläilemässä, siitä on kyllä kasvanut ihana neitonen (ok, en suostu heittämään niitä ruusunpunaisia laseja pois ;) ja hatunnosto sen isäntäväelle pikku "sateesta" huolimatta suunnattiin tuonne lammasaitaukseen lampasia katselemaan. Kyllä tämänkin korvien välissä jotakin kipinöi =). mitä nyt intoa on vielä enemmän kuin malttia mutta jännä nähdä mitä tästä tulee. Toivottavasti pian nähdään uudestaan!!

Kelmille ei sitten ollut tullutkaan toista pallia =( =( eli näytelmä kehään tämä poika ei tulekkaan. Onneksi tuo vika ei haittaa sen omaa elämää ja omille ihmisilleen se on yhtä rakas niin yksi kuin kaksi pallisenakin =)!!

Sitten se kaikista masentavin uutinen. Susanna postitti minulle tuo Weikon ruumiinavauksen suorittaneen ell:n lausunnon ja lyhennetysti siinä sanottiin seuraavaa

eli oli lueteltu muutoksia litania ja lopuksi näin Em. muutokset viittaavat sydänvikaan, joka voi olla perinnöllinen. Sydänvian tarkka identifioiminen vaatisi tämän koiran kohdalla tarkemmat tutkimukset; mutta yksi mahdollisuus tehdyn tutkimuksen perusteella on esim. dilatoiva kardiomyopatia.  

Tämä lausunto aiheutti minulle tunteitten vuoristoradan sillä eihän tuosta saa selville mihin se pentu kuoli, olisin toivonut tutkimusta jossa olisi selvinnyt muutakin kuin että yksi mahdollisuus ja esimerkiksi.