Lauantaina oltiin kuopiossa agi kisoissa ja Alma & J kisasivat 3 starttia, tekemällä oppii, eli jotain ohjaus mokia joitten takia jotain virheitä mutta tosi hyviä pätkiä sinne väliin =) Eli ihan tyytyväisiä saavat olla, koira ja isäntä!! Mitä nyt Alma kahdella eka radalla yht`äkkiä löi liinat kiinni ja rupesi haistelemaan ilmaa -->> Kun näki minut ja Masin niin jatkoi taas sata lasissa matkaa... Eli sen pitää tietää ennen rataa että missä muut ovat niin sitten ei tee tuota --->> Kokeiltiin vikalle radalle, niin että saatettiin J ja Alma lähtöön autolta ja hyvin sitten meni. Nuo kaksi ekaa rataa me istuttiin kentän laidalla ja J haki yksin Alman autosta -->> Ei toiminut. No ollaanpa taas vähän viisaampia.

Sunnuntaina Päivi kävi Gizan ja Gloryn (kennel Poutapäivän) kanssa kokeilemassa koirien sytyttelyä lampailla. Meillä oli mukava iltapäivä!! Ja koiratkin taisivat nauttia, ainakin aika likaisia niistä saatiin ja taisi nuo vähän syttyäkkin ;)

Tänään olen todennut että mun "lahjakkain" koirani paimennuksessa taitaa olla tuo Riemu.. Hi hih.. Siis ihan tohkeissaan on tänään ollut kun pari kertaa on noita lampaita käyty "sillä silmällä" katselemassa.. Tästä aiheesta kerrotaan lisää jos kerrottavaa tulee.. Hirveä hinku on pikkukaverilla yrittää koota ja pysäyttää noita lampasia...

Pari kuvaa mun kenttä projektista mikä valmistunee J-O-S-K-U-S....

1833190.jpg

1833194.jpg

Toisesta päästä on sen verta tasattu että jotain mahtuu tekemään mutta suurin osa on vielä hiukka vaiheessa... Pitääköhän tuolle "puruvaraston" edustuspuolen seinälle tehdä ensikesänä jotain?? Jos iskee inspiraatio niin sitten.. En ole tuota kokoa mitannut mutta tuo kuvissa näkyvä puomi on ihan "virallisen" kokoinen joten ihan hyvin tuota alaa tuossa on, pitää vaan ruveta tuolle J:lle vihjailemaan että lisää esteitä ei tekisi yhtään pahaa..

P.S Saksan kielen edes joten kuten taitajaa kaivataan!! Ota yhteyttä jos osaat edes hiukan!!!!!!