Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.. ei sitten tällä kertaa pitänyt paikkaansa. Eli tarkoitus oli että J lähtee pikkupoikien kanssa mukaan, isommat oli viety jo "hoitoon" kun rupesin varmuuden vuoksi katsomaan la iltana Varkauden sääennustetta sunnuntaille. No sehän lupasi vettä ja reilusti, joten... Varasuunnitelma B) Kehitettiin ja otettiin käyttöön samantien eli lähdinkin yksin matkaan n. klo 22... Koska en kuitenkaan olisi selviintynyt kotona ajoissa nukkumaan ja aamulla olisi pitänyt 4 aikaan pompata ylös sängystä niin valitsin minulle sopivamman vaihtoehdon eli ajoin yöllä sinne ja nukuin aamulla seitsemään asti autossa kisa-alueen parkkiksella. Ja hyvin onnistuu nukkuminen tällaiselta tappijalalta, isohkon auton takapenkillä, varsinkin kun kääntää selkänojan ihan vaakaan =). Ainut ongelma meinasi olla kun hämyisässä yössä ajelin ettei opastuskylttejä ollutkaan kuin vasta n. 100m ennen kilpailupaikkaa, eli en ihan heti meinannut oikiaan paikkaan löytää.

Itse kisathan meidän osalta menivät suorastaan perinteisellä tavalla. Eka radalta 0 ja pääsy toiselle kierrokselle.. Siellä sitten joku hiukan blondi ohjaaja ei sitten taas oikein tiennytkään että mitä on tekemässä ja koira väärään päähän putkea ja siitä siis HYL. Tuurit oli taas aikasta kohdillaan sillä tuo minun hienohelma koiranihan ei vesi sateessa agilityn takia itseään sotke joten säänhaltija armahti ja meidän vuorolla olikin tauko sateessa. Ei kyllä käynyt yhtään kateeksi niitä koirakoita jotka melkein kaatosaateessa, kuravelli pohjalla pääsivät radalle! no mutta se on tämä Suomen kesä aina yhtä vaihteleva =)

Jaa-a uskaltaakohan sitä edes arvailla että mikä on keli juhannuksena.... Tänä kesänä (vuonna) olen kaksi kertaa käynyt agiliito kisoissa ja ekalla kertaa toukokuussa tuli lunta.. ja nyt kesäkuussa taivaalta tuli vettä kuin Esterin... sieltä!

Kotimatkan käytin hyvin hyväkseni ja soittelin että mitä Toivolle ja Roosalle kuuluu. Kummallekin tuntuu kuuluvan ihan hyvää.