No nyt on masiinan sielunelämään tutkailtu ja kuvia pariin aiempaan kirjoitukseen lisätty kuvia.

Olipahan muuten aika nopeata tuo kuvien siirto nyt ja muokkaamiseenkin voisi ehken kohta perehtyä, ei tuolla vanhalla koneella hermo riittänyt tehdä kuville yhtäänmitään.. Olisi meinaan loppunut vuorokaudesta tunnin ennekuin kuvasta olisi edes punaiset silmät häivytetty mutta nytpä kaikki tapahtuu suorastaa nips naps nopeasti.. Jänskä juttu tämä 10v tuoreempi kone.. =)

Riemu on muuten jo ihan kunnossa, oksentelun syys oli siis että jotain toosi ihanaa oi ulkoa lyöydetty ja maistettu..

On muuten hyvä että tuo minun hevoseni, armas Ukkeli on noin rauhallinen.. Mihin kaikkeen kuormalavoista onkaan? Ai, että mistäkö on kyse? Noo, eilen illalla n.klo22 oli tarkoitus hakea poika ulkoa karsinaansa mutta... Ojan rumppu on tuossa vähän matkan päässä jäässä josta seuraa että oja tulvii eli ei vedä vettä tuolta navetan päädystä jossa karsina on.Se  karsinapääty on sillain sopivasti että karsinassa oli 10cm vettä.. Eli sinnehän ei kyllä hevosta voinut viedä yöksi joten.. Ladon puolelle missä on kuiva lattia niin 1 levystä, parista laudasta ja 3 kuormalavasta syntyi uusi karsina.. tarttee ehken laittaa virityksestä kuva niin näette oikein mestarillesen käsityö näytteen ;)

Siirtelin noita kertyneitä kuvia juuri kuvakansioon niin tuli tällainen vastaan eli ilmeiseti pääsiäinenkin jossain välissä oli, tuli ja meni.. Mutta jotenkin tämä oli minusta vain ihana.. =)

1444840.jpg