Tänään käytiin Jyväskylässä hakemassa kaapit 10kpl mitä tilasin silloin kun sielä käväisin (Samalla kerralla kun kävin K-S kennelpiirin vuosikokouksessa, olisikohan ollut viime viikolla). Kerrankin jonkun tilatun tuotteen toimituspäivä oli se minkä lupasivatkin.

Samalla kurvaistiin Gigantin kautta ja tein sen mitä olin jo pidemmän aikaa uhkaillut eli ostin uuden keskusyksikön =) vielä kun tähän joku päivä kerkeäisi asennoitumaan.. No nyt kuitenkin sain jo virustorjunnan ja netin toimimaan niin tarvitseeko sitä muka muuta??

Toivo kävi eilen "neuvolassa" ja terveeksi todettiin, eka rokotus on nyt sitten saatu, pistäessä vain heilutti häntäänsä eli ilmeisen jossain asiassa on ihan isänsä kaltainen ;) ja painoa tällä äidin pienellä oli 9,5kg. Autoilu ei kyllä nyt oikein sujunut, pojjalle tuli paha olo, noh ei muuta kuin harjoitusajeluille vain.

Roosalta tuli terveisiä ja "neuvolassa" oli sieläkin suunnalla käyty ja terveeksi oli todettu, eka rokotus saatu ja painoa taisi olla 8,5kg eli hyvin nämä vauvvat kasvavat =)

Täytyy varmaan huomenna yrittää kameraa tarjota tälle uudelle koneelle ja katsoa mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään..

Remontti puolelle ei niin hyvää.. Nyt olisi pitänyt ruveta lattian kosteuseristämiseen mutta eipä ruvetakkaan, ei olluna betoni lattia vielä tarpeeksi kuiva joten odotellaan =(

Vaihekuvia...

1442431.jpg

1442432.jpg

1442434.jpg