Ajeltiin sitten eilisiltana laukaaseen möllikisoihin ja ilmoitinkin mukaan Riemun, Alman, Karan ja Pennun.

Mutta osallistujia oli PALJON mikä oli kyllä pelkästään hyvä asia! Joten ei sitten kilpailleitten luokkia jääty enää odottamaan (kotona oltiin silti klo 22 jälkeen). Oli mukava nähdä tuttuja pitkästä aikaa, onneksi kohta on kesä niin sitten sitä tulee taas jokuset kisat kierrettyä =)

Ensin menin Riemun kanssa ja sehän oli ihan hyvä suoritus, harjoittelun määrään nähden ;). Ekaa kertaa kun radalla olisi A:lle pitänyt mennä niin ei menty kun se putken ihanuus olisi ollut liian kivasti siinä alla.. Joten koira kainaloon ja nostin sen sinne A:n alastuloon ja sitten jatkettiin matkaa.. Seuraava moka tuli sitten ennen puomia.. Joku unohti sanoa koiralleen sen jälkeen kun etutassut oli kontaktille lyöty että kiipeä.. Toisella yrittämällä sinne sitten oikein kiivettiin. Ja toisella kertaa kun A:a oli vuorossa niin ei mitään ongelmia sinne menossa. Muutamasta aidasta taidettiin huonon ja myöhässä olevan ohjauksen takia mennä ohi mutta sekään kun ei koiran vika ole. Vauhdikkaasti tuo matka kyllä Riemun kanssa taittuu ja ihanaa tässä koirassa on nyt kun se on saanut rauhassa kasvaa talven ajan niin se miten se pitää kontaktia minuun =) Ihana otus ja nyt treenaamaan jotta Rokualla osuttaisiin joka aidalle ;) Mentiin muuten medien radalla eilen ja hypyt menivät oikein tyylikkäästi yli ei ali ja rimojakaan ei pudotettu. Jäi tosi hyvä mieli!!

Voi Alma, Alma.. Niin takuuvarmaa sitä itseään kuin vain voi olla, vaikka edellisen kerran se on tainnut esteitä tehdä ennen astutustaan. Kaunis ja kiltti koira. Ohjaajakin jännittämisestä huolimatta (viime kesänä yksi möllikisa takana tällä parilla) vei koiraa rauhallisesti, yksi oletus ilman ohjausta sen jälkeen kun koira oli ajautunut väärään kulmaan johti yhteen kieltovirheeseen putkelta mutta muuten tasaisen puhdasta menoa! Oli kyllä suorastaan ylpeä vaikka ääneen en sitä kyllä mene myöntämään ;) Olihan siellä muutama kauneusvirhe mutta ei nyt ruveta kuitenkaan tuollaisen lopputuloksen jälkeen sitä pilkkua kovin viilaamaan.

Muistin aikaan muuten Viivi siis ei ole kantavana joten pentusia ei nyt keväälle tule, yritetään syksyllä uudestaan =)