Tänään tuli postista lappu että kennelnimi on noudettavissa ja vain 158€ tarvitset rahaa sen lunastamiseen.. Ja tottahan se sitten oli noudettava ja hyväksytty oli heti eka vaihtoehto eli tästälähtien meidän lapsoset tunnistaa maailmalla etuliitteestä KESKELT KORPEE!! Tuohon nimeen kuuluu ihan oma tarinansa jota en just nyt jaksa ruveta tähän naputtelemaan mutta lyhennetysti, viihdyn yleensä täällä keskellä ei mitään 355 päivää vuodessa, mutta niinä muina.. Olo on ihan semmoinen että voisi olla ihan kiva asua edes vähän lähempänä jotain kaupunkia.. Siis isompaa kuin Viitasaari.. Ja sinä aamuna kun piti tuo nimianomus laittaa menemään niin oli yksi niistä harvoista aamuista...

Pennut kasvavat kohisten ja voivat oikein mainiosti. Alma oli tänään jopa vapaa ehtoisesti ulkona 10min niin ettei sille heti iskenyt hätä takaisin pentujen luokse kun oli asiansa saanut hoidettua.

1179711.jpg

Ihan Alman naaman vieressä tissillä on tyttö ja sen vieressä poika3 ja edessä vasemmalla poika2 ja oikealla poika1. Tätä meillä lähinnä tehdää eli syödään ja nukutaan =) Siis yläkuva.

1179710.jpg