Siis vauhtihan kasvaa ihan silmissä kuten kokokin =) Ympäri koko taloa viiletellään aina kun ulkoa tullaan sisälle. Ulkoiltu on nyt n.4-5krt päivässä ja melkoisia pintaliitäjiä rupeavat olemaan, tuntuu että silmät pitäisi olla selässäkin kun joka paikassa huitelevat tuolla ulkona.. Ulkoillessa on tosin opittu myös hienoja asioita kuten että yleensä kun syönnin (vielä3krt/vrk huomenna 4krt/vrk) jälkeen mennään ulos niin sinne pitää kakki asiat hoitaa että myös pisut lirauttaa. Samoin tuntuvat tekevän nuo tarpeensa silloinkin tuonne ulos kun muuten vain mennään ulos kun meinaa meno käydä villiksi täällä sisällä. Samoin ovat oppineet vihellyksestä tulemaan sisälle ihan omin pikkujaloin ;) Ulko-ovelle pitää meillä kiivetä 2 rappusta ja nekin osataan jo itsenäisesti kiivetä.

Almakin lähti tänään peltolenkille mukaan josta Eija (Jokaisen menestyvän miehen takaa löytyy nainen..) ottikin kuvia, samoin kuin eilen pentusistakin joten saamme varmaan muutaman päivän päästä uusia otoksia katsottavaksi. Kiitos Eija ja Kristian käynnistänne, pitkäsä matkasta ja huonosta ajokelistä huolimatta. Majoitamme teidät taas seuraavallakin kerralla ;) Janne kyseli tosin Kristianin perään koulusta tullessaan, olisitte kuulema voineet vielä yhden yön olla!

Pentujen viralliset paperit tulivat tänään ja virallisesti he ovat

KESKELT KORPEE

1poika= ILONTEKIJÄ

2poika= IHMEENTUOJA

3poika= ILOINEN ILKIMYS

tyttö= IHANA ILMIÖ

Edelleen yksi poika on vailla omaa harrastavaa kotia sekä mahdollisesti oivan kodin löytyessä myös narttu sijoituskotia. Ota yhteyttä jos kiinnostuit harrastuskoirasta jonka molemmilla vanhemmilla on hauskat, hyvällä huumorilla maustetut luonteet ja hyvä terveys, eläinlääkäriä ei ole tarvinnut vaivata millään terveysongelmalla =)

Plussaksi pennunkysyjille lasketaan kiinnostus tehdä, harrastaa koiransa kanssa jotakin, halu tutkituttaa koiransa ainakin PEVISAn osalta aikuisena, se että tietää mitä on ottamassa, ei harrasta "välineurheilua" vaan haluaa koirastaa ystävän/kaverin, omaa hyvän hermorakenteen ja huumorintajukaan ei ole pahasta, melkein välttämättömyys näiden kanssa. Itse olen sitä mieltä että koirista voi aina oppia jotakin uutta, koskaan ei voi ajatella tietävänsä kaikkea. Saahan toki haluta tulla hyväksi koiransa kanssa yhdessä, jossakin tai useammassa lajissa, mutta erintoten ne arkielämän ihanat kokemukset ja uusien asioiden opettelu kenties joskus vain kauniissa kelissä ja maisemissa ulkoilu, ovat niitä asioita mistä se suola elämiseen koiran kanssa löytyy.