Kirjuuttelinkin juuri tuonne edellisen viestin kommentteihin vastauksen. Ja kyllä ihan livenä jokaisen naamataulu näyttää ihan samanlaisilta. On se hyvä tietysti että joku katsoo niitä kriittisesti, itse tosiaan vielä olen ihan vaaleanpunaisten lasien takana. (yhteystiedot tms. olisi toki kiva jättää jälkeensä.. Vakio kommentoijat toki tunnistan pelkästä etunimestä) Enkä ole noita kuviakaan sen kummemmin valikoinut, sen missä näkyy pentu suht. selvästi olen esille laittanut sen kummemmin "tarkemmin" katsomatta. Tervetuloa ihan livenä näitä katsomaan parin viikon päästä =)

Olen surkea valokuvaamaan kuten ihan yleisessä tiedossa on, mutta yleisluonteinen kysymus kuuluukin että haluatteko vielä noita kuvia katsottavaksi? Saahan niitä toki kommentoida, jos vaikka joskus oppisin ihan ajatuksen kanssa niitä ottamaan ;)

No joka tapauksessa niille joita kiinnostaa niin lapsosten painot tänään,uros1=960g, uros2=940g, uros3=1040g ja tytteli 919g. Olipahan sen verran hankalaa tuo punnitseminen jo että taidan siirtyä kerran viikossa systeemiin.. Paitsi jos jollain on hyvä konsti tuohon hommaan? Ideoita? Nyt olen punninnut taikinakulhossa digitaalisella talousvaakalla ja meinaavat kelvottomat karata kupista =)