Ja niitä kuvia en sitten vielä teille laitakkaa katseltaviksi =)!! Eläinlääkäri tulee torstaina tarkastamaan nuo tilat ja olen päättänyt että vaikka yötä myöten pitäisi mennä niin silloin on peittoja myöten kaik paikallaan.. Tai sitten ei.. Mutta saahan sitä yrittää!

Puput ovat ollee hiukka herne nenässä kun hain ne ulkohäkistä (jossa on lämpöeristetty koppi) toissa päivänä tuonne uuteen sisähäkkiin. Kaipaavat ihan selvästi takaisin ulos, johtuisikohan siitä että tuo sisähäkki on n.2,5 neliötä kun taas ulkotarha on n.20 neliötä.. Ei niitä tunnu pahemmin hetkauttavan vaikka vieläkin tuolla "navetalla" joutuu välillä äänekkäämpiäkin koneita käyttämään.

Miksiköhän tuota vanhaa navettaa oikein pitäisi kutsua kun ei se ole käytöltään tuohon nimikkeeseen päinkään?

Alma lähtöpainohan oli n.14kg ja silloin viimeksi kun ell kävimme niin painoa oli 18kg. Ei ihme että näyttää aika pötkylältä, ainakin lifenä ja omaa silmään. Lämpöjä olen sitten tänään ruvennut mittaamaan ja oli aamusta 37.7 eli rauhallista vielä, minä kyllä veikkaan sitä jouluaattoa pentujen syntymäpäiväksi! Pentulaatikko on ollut jokusenpäivän valmiina. Almasta rupeaa noin muuten huomaamaan että masu rupeaa painamaan enää ei pahemmin kimpoilla mihinkään ja nisät ja olisikohan ne nyt sitten maitokanavat nimeltään jotka ovat ruvenneet turpoamaan ihan silmissä. Mutta oikein hyvin voivalta se kyllä vaikuttaa.