Tänää käytiin sitten Nivalan Pipetissä poistamassa Pennulta toinen yläkulmahammas. Huomasin itsenäisyyspäivänä Salmen harjoituksissa että jaahas, on sitten poijalta hammas poikki, ja hermokanavakin ihan siinä esillä. Ja tälle päivälle saatiin aika. Se että missä miten tuo on katkennut niin ei mitään tietoa, tuo kun ei pikku kivuista paljoa puhu tai pukahda. Mutta eläinlääkärikin totesi ettei se kovin kauaa ole vielä ollut koska tulehdusta ei ollut vielä tullut. Ja koko päivähän tuolla sitten menikin, ei siitä sen enempää mutta en pyynnöstä huolimatta saanut virallista lausuntoa (siis sitä kennelliiton lappua) hampaan poistamisesta, ei kuulema ollut talossa ko. kaavakkeita. Täytyy siis hommata tuo lappu ja postittaa se tuonne klinikalle täytettäväksi, jos ei muun niin periaatteen takia.

On niillä vaan hirveät juuret, tuosta hampaastahan oli lohennut n.puolet kärjestä ja juuripuoli muuten osittaa tuossa kuvassa oikealle..

1123030.jpg

Alma se vaan pyöristyy ja sillä on A-I-N-A  N-Ä-L-K-Ä eli ruoka ainakin tuntuu tulevalla mamma koiralle maistuvan oikein mainiosti, täytyy varmaan käydä tällä viikolla uudestaa ultrassa. Miksikö? No siksi että allekirjoittanut saa ihailla tulevia lapsosia!!!