Eli tänä aamuna klo 8 Almalla alkoivat poltot uudestaan, siis loppuivat eilen tuon neljännen pennunjälkeen. 15min jälkeen syntyi vielä yksi pentu, kuolleena. Otin sen pois ennenkuin Alma edes kerkesi sitä nuolla ja totesin tilanteen ja vein sen pois.

Sitten soitin eläinlääkäriin että me ollaan tulossa ja perillä olimmekin sitten 8.40. Alma tervehti lääkärin yhtä iloisesti kuin aina muulloinkin, siis pusuja, vinkumista ja kauhia hännänheiluttelu! Ultralla tutukivat sitä 15min ajan niin koiran seistessä että selällään ollessa ja kopeloivat sisältä että päältä -> Ei ainakaan pitäisi olla enempää pentuja masussa. Jälkivuoto on ruvennut hitusen tuoksahtamaan joten varmuuden varoiksi viikon lääkekuuri mukaan.

Siis kun ei sitten minkäänlaista ulkoista vinkkiä siitä että siellä oli vielä pentu... Meinaa hiukan masentaa.. Mutta tärkeintähän tässä kuitenkin on että emä voi hyvin ja nuo neljä pentuakin ovat tyytyväisiä elämäänsä. Ovat muuten oikein urakalla vierailleet maitobaarissa ja väliajat nukutaan, pientä tuhinaa vain välillä kuuluu. Tarkastin tänään ettei kenelläkään ole kannuksia tai muutakaan joten toivottavasti seuraava reissu eläinlääkäriin onkin sitten viralliseen silmäpeilaukseen meno!