Riemu oli ihan liero, jostain syystä sai ihan järkyttävän matolierohepulin kun olisi pitänyt pöydällä seistä arvosteltavana!! Ihan sama mihin kohtaan tuomari koski niin se ruumiinosa valahti matomaisesti alaspäin.. Hitusen menasi jo nolottaa mutta onneksi tuomari kuitenkin räpelöi sitä niin kauan että neitokainen suostui jo seisomaan ihan oikein ettei jäänyt mieleen että lieroilemalla pääsee pois pöydältä. JOS seuraavaa näyttelykertaa tulee niin taidan ottaa sen riskin että korvat nousevat pystyy, nimittäin ottaa makkaraa mukaan kehään, sillä sitä kun on näkysällä niin Riemu ei kerkeä muuta huomaamaankaan :)

No arvostelu tulee tässä tuomarina oli Elina Haapaniemi

Vuoden ikäinen tricolor liian kevyt luustoinen narttu joka esitetään melko turkittomana. Pää on kauttaaltaan liian kapea jakuono-osa liian terävä ja kevyt. Melko raskaat korvat. Hyvä purenta. Tummat silmät. Kulmautunut tulisi olla enemmän niin edestä että takaa. Hyvin ahtaat liikkeet mennen tullen. Tarvitsee paljon aikaa ja uuden turkin.

Ja tuomiona keltainen nauha. Onnittelut muuten isukki Wadelle ja sisko Hymylle, teillähän meni kuitenkin "huomattavasti paremmin" eli siniset nauhat! Pidettäisiinkö seuraavat näytelmä treffit jonkun muun tuomarin arvostelemana??

1070670.jpg

1070667.jpg

Riemu - Wade-isukki ja Hymy sisko Jyväskylässä 17.11.2007

Josko tuonne Hymyn blogiin ilmestyisi hitusen paremman laatuisia otoksia..

No onnistui sentään jossakin tuolla Jyväskylässä. Pkotin tuon naapurini ilmoittamaan 4v bc uroksensa ekaa kertaa näyttelyyn, lupasin jopa esittääkin sen sielä ja eipä se huonosti mennytkään. Varaserttin saivat kotiintuomisiksi ekasta näyttelykerrasta.