Jänniä kipuaskeleita on sitten koko päivä tullut otettua, syynä taitaapi olla eilinen punttijumppa =) Suosittelen kaikille.. ;)

Akvaarioon tuli laitettua eilen ns. mattosuodattimet, katotaan miten toimii, ns. huoltohelppous houkutteli kokeilemaan.

Ulkotarhoja on tänään rakenneltu noita löytökoiria silmällä pitäen.

Tilattu 150m (olen siitä naapurille 20m luvannut), 2m korkeata verkkoa omien koirien tarpeeseen, josko sitä keväällä jaksaisi sen tuonne talon päätyy viritellä niin sitten pääsevät ulkoilemaan aina kun tahtovat, kun takaoveen tekee vielä luukun ja silleen. Nurmialueesta ei paljoakaan jää verkon sisäpuolelle ehken n.20mX20m ja loppu onkin sitten tuota "perunapeltoa". Ei muuten meidän asuinaikana vain ole yhtään perunaa sinne ilmestynyt.. 

Tarvii varmaan huomenna asennoitua yhden sheltikäisen pesuun että kehtaa sitä sitten lauantaina jyväskylässä esitellä.. Ei mahda noi valkoiset osat just nyt niin kovin valkoisia olla.

Ukkeli hepan jalka ei vain tahdo parantua kunnolla, olen ruvennut harkitsemaan että jokohan pitäisi vanhalle miehelle tilata se viimeinen aika Ouluun.. Tosin saattaahan se olla että siihen vielä muutama vuosi menee mutta saapa nähdä. Mietintämyssy meinaa kyllä nyt olla aika tiukalla asian tiimoilta. :(