No nyt saa Alman juoksu alkaa ihan milloin vain sillä tänään käytiin rokotukset uusimassa niin saavat sitten pennelit parhaan mahdollisen suojan. Muutoinhan nuilla entisillä rokotuksilla olisi pärjätty ensi toukokuuhun asti.

Mutta pikkupojat.. Voi pojat sentään.. Ensiksi aamipäivällä etsittiin Masia ulkona että mihinhän meni sillä aikaa kun Jukka haki kahvikupin sisältä. Löytyi naapurin pihamaalta leikkimässä Juhon ja Aaron leluilla. Oli naapurin emäntä kysynyt pikkumieheltä että missä äiti niin oli jopa näyttänyt sormella kotiinpäin ja sanonut -Tuolla..

Jottei liian pitkäksi aika kävisi niin sitten Josi kiipesi puuhun.. Ja putosi sieltä, no onneksi tuli vain oiva kuhmu pikkunaarmun kera päähän ja poskeen näyttäisi tulevan megaluokan mustelma..Siitä varmaan täytyy kuva julkaista jahka nyt ensiksi menee oikein komean väriseksi. Että Sini-tätille taas terveisiä, kyllä sulla on sitten loistava ura valinta.. Voisitko valmistuttuasi muuttaa tuohon meidän naapuriin?? 

Ja kellohan on nyt jopa puoli neljä eli hyvin kerkeää vielä tapahtumaan vaikka ja mitä. Tarkoituksena olisi käydä mökillä vähän juoksuttamassa koiralaumaa ja vähän agiliitoakin käydä ottamassa.

Huomasin just et kamera on tuossa koneen vieressä ja kone sängyn vieressä joten..

955626.jpg

Niin sielä on Masin ja muutaman muun päikkärit (Riemu&Alma) menossa, tämä näky on aikasta yleinen silloin kun Masi on nukkumassa noita päikkäreitä.. Ja koiratko ei saisi tulla sänkyyn.. Kukahan senkin on keksinyt??