Elikkä olen kyllä huomioinut että Riemu neitillä tuli 11kk täyteen mutta kuvia en ole saanut otettua surkeitten ja pimeiden päivien takia.. Mutta heti kun jonkunlainen kelvollinen valonpilkahdus taivaalla näkyy niin kuvat otetaan!!!

Eiliselle Salmen kurssille tein sitten äkkinäisen koiran vaihdoksen kun jotenkin rupesi epäilyttämään että pystyykö Pentu keskittymään kunnolla agiin ilman että minun pitäisi sille kosahtaa.. Luulisin että pojan jalkojenväli ajattelee tällä hetkellä enemmän kuin korvien väli. Vien Alman muuten huomenna verikokeseen jotta saan tiedon että missä vaiheessa tuon tyrkyn juoksu on menossa. Eli Riemun kanssa mentiin kurssille ja täytyy kyllä myöntää että hienosti vauva koira siitä suoriutui. Harjoiteltiin esteen takaa vientejä sekä hiljaisesta että kovasta vauhdista. Ensin oli tarkoitus mennä vauvatyylin että ohjaaja kulkee pitemmän reitin kautta mutta ensimmäisen yrityksen jälkeen Salme totesi että komento takaisin ja tehdään isojen tyylillä.. Eihän tuon ohjuksen mukana kukaan pysy.. Eka harjoituksessa oli sen verran ylimääräisiä kierroksia Riemulla että mulla on kyynärpään yläpuolella mojova mustelma jonkun hampaitten jäljiltä.. Että sen verran korkealle jopa shetti halutessaan pääsee naksauttamaan.. Valitin kyllä Salmelle jotain että eikös sen sheltin luoteenomaisempaa olisi olla varustettu asenteella että kyllä, äiti minne sitten? Eikä tuollaisella Minä menen tästä ja jos et akka siihenmennessä saa kerrottua että minne ollaan menossa niin.. Kehuja saatiin koiran hyvästä kyvystä lukea vartalo-ohjausta, motivaatiosta, vauhdista ja irtoamisesta.. Sekä rievussa roikkuminen oli kuulema suorastaan näyttävän näköistä ;)

Joo ja jos joku sanoo että agiliito on hankalaa niin käyppä kokeilemassa tangoa tanssikurssilla.. Voi p... että voikin olla hankalaa.. Askeleet menevät näin ja tässä rytmissä sitten muista liikkua taaksepäin ns. yhtä viivaa pitkin siis ei haja-askeleita vaan suoraan taaksepäin, nojata partneriin, pitää vatsalihaksen tiukkoina (ihan kuin sellaiset muka omaisin..) ja sitten vielä samalla katsoa jonnekin muualle kuin sinne jalkoihin..