Tänään juttelin luotto eläinlääkärini kanssa Ronjasta ja lopputulos oli ettei nyt tehdä mitään vaan jos uusii niin sitten palataan asiaan. Kaatumatautia tuo ei kuitenkaan luultavimminkaan ole vain jotain muuta hermosto peräistä. Tutki koiruuden noin päällisin puolin ja ihan ok oli ikäisekseen. Toivottavasti ei uusi enään ja lääkettähän tuohon vaivaan ei ole. Nyt vain on Ronjan kanssa siirrytty ihan sille eläke/hissuttelu asteelle eli enää se ei ulkoile yhtäaikaa Pennun ja koko muun lauman kanssa ettei jää jalkoihin vaan yhden tai parin kaverin kanssa vain kerrallaan. Soffalle hyppäämiset sujuvat oikein mallikkaasti ja myös selkänojan yli oikaistaan kanssa ihan ongelmitta kun tulee kiireempi pihalle, samoin oli joku leipävoro iskenyt viime yönä... Eli entisellään rupeaa taas mummokoira olemaan =)

Siniiii!!! Sun kummipojallasi olisi sitten vammana vuorostaan palovamma.

Tässä iltana eräänä hain pakastepitzaa shellin baarista ja kotiin tullessani laitoin uunin päälle ja sanoin Joskalle et sen pitää eka lämmitä niin sitten voidaan paistaa se pizza. No hetken kuluttua tuli sanomaan: -Se uuni on nyt kuuma, äiti. En kiinnittänyt siihen sen kummenpaa huomiota vaan vastasin jotain tyyliin et joo, joo. No kun hetkenpäästä menin keittiöön niin siellähän se pikkuisomies oli laittamassa haavateippiä käteensä itsenäisesti ja vilkaisu kouraan paljasti noin 1cm leveän ja 3cm pitkän palorakkulan ja ei kuulema ollut kipee.. Et näin tällä kertaa..

Niin ja tänään naapurissa rupesi sammuttamaan kyttilää joka oli kirjahyllyssä sillä seurauksella että taisi tehdä lähempääkin tuttavuutta sulan steariinin kanssa.. Vilahti tosin sammutettuaan eka kynttilän vessaan käsien pesulle ja kun kysyin että poltteleeko jossain niin taaskaan ei kuulema sattunut mihinkään..