...pieni koira! Käytiin tänään J:n kanssa vähän harjoittelemassa agiliitoa ja otin sitten Riemun kanssa pari kertaa oikea kokoisen A:n ja tulin siihen lopputulokseen että annetaanhan olla vielä muutama kuukausi. Ihan pöpi menee sata lasissa ja HYPPÄÄ HARJAN YLI, ja sit ihan nätti alastulo. Ei taitaisi kovin kauaa eheänä säilyä jos rupeasi ihan harjoittelemaan ko. estettä. Otettiin tänään myös ekat kerrat keinua, meni ihan jees eikä tuntunut edes pahemmin pelkäävän sitä. Kepit rupeaa pikku hiljaa jo näyttämään jokin sortin pujottelulta. Otin myös takaaleikkaus harjoituksia putkeööa ja parilla aidalla.

Tasan ei käy onnenlahjat, sanoinkin tänään J:lle etten yhtään ihmettele että ihmiset joitten bc on luonteeltaan kuin Alma, toteavat Pennun ratoja nähdessään että etteikö tuo ohjaaja ole mitään viitsinyt koiralleen opettaa, menee hyvä koira hukkaan.. Miten agiliito voikin olla jonkun koiran kanssa nuin helppoa? En voi ymmärtää. No joka tapauksessa viilasivat puomin alastuloa ja keppejä, Alman kepit on kyllä jo tosi hyvällä mallilla, välillä menaa keskittyminen pikkasen herpaantua ja jos keppien väli hyppy menne hiukan pitkäksi niin ei vielä osaa sitä kunnolla korjata. Mutta osa yrityksistä onnistuu oikein mallikkaasti ja ripeästi alusta loppuun, käsiapua ei enää tarvitse ollenkaan.

Eilenkin käytiin kentällä kera Alman, Riemun ja Pennun mutta enhän minä enää muista mitä me sielä tehtiin =)

Kara rupesi tänään jostain syystä ontumaan toista etujalkaansa, ei vain tiedä yhtään että miksi. Saapa nähdä jääkö sen osalta nuo oulun kisat väliin, jos huomenna vielä ontuu niin sitten saapi pyhänä jäädä kotio.