jotain. Mitenkähän tämä tämänhetkinen tilanne on taas niin ja syvältä sieltä... Ensiksikin Maikki on mystisesti vain laihtunut jonkun aikaa, hampaat tosin huollettiin että josko se vika olisi ollut noissa ruuanjauhanta työkaluissa, mutta vielä on liian aikaista sanoa että auttaako asiaan. Madotettu on ihan vasta muutama kuukausi sitten joten vika ei oikein voi niistäkään johtua. No odotetaan ja mietitään sitten jotain muuta vaihtoehtoa jos ei nyt rupea pyöristymään.

Varsa haettiin vaihteeksi kotio treenistä, oli ollut limainen ja käynti kiuruveden klinikalla oli tuottanut hitusen arvelluttavan tuloksen että voimakas allerginen reaktio ja ei koskaan tule kilpailukuntoiseksi. Perkele suoraan sanoen! No parin puhelun jälkeen on tilanne nyt se että annetaan olla kuukauden päivät kotosalla ja sitten viedään ilmeisesti Laukaan klinikalle uudestaan tutkittavaksi että josko tuo eka diagnoosi olisi sittenkin väärä. Ja jos taas uusinta tutkimus eri paikassa antaa samantuloksen ettei siitä ikinä tule kilpailemaan niin sitten on ihan vakaasti harkinnassa ikuista lepoa muutama metri maata päällä. Tästä pollesta kun ei siinätapauksessa ole edes harrastuskäyttöön ja elinvuosia kuitenkin olisi luultavimminkin 15-20 edessä jouten seisten.

Ja sitten pisteenä iin päälle kun tänään kävelin tuon niitten tarhan ohitse anoppilaan päin niin taas taisi lipsahtaa tuo suomalainen sivistyssana ilmoille. Minun oma Ukkelin Kukkeli sielä seisoo varaamatta toiselle etujalalle.. No kun vartti keskusteltiin jääräpään kanssa niin sain sen sieltä sisälle, hienosti mentiin tyylillä keinuhevonen.. No ei ulkoisia jälkiä, ei kiveä tai muutakaan ylimääräistä kaviossa joten luultavastikin on riehuessaan liukastunut ja venäyttänyt koipensa jostain sieltä ihan ylhäältä ja sehän paranee ihan vain levolla, toivottavasti....

No illalla olisi tarkoitus käydä vähän agiliitelemässä koiruuksien kanssa, siellä ei koivet eikä hengitystiet ahista, ruuan hyväksikäytöstä puhumattakaan.

Pitipä tulla lisäämään kun oli nuo Oulun näytelmän aikataulut ilmestyneet, on sitten muutama muukin samanrotuinen sielä..

KEHÄ 2
Lena Danker 87
australiankarjakoira 2 9:30
bordercollie - ei pennut 16
schapendoes - ei pennut 11 10:30
shetlanninlammaskoira 58 11:10
pennut 6, urokset 17

 

Eli sopiva ruokatauko on tuossa välissä.

nartut 35