Joten suurempia sepustuksia on turha odotella, ihan niinkuin noita muuten olisi näin kesäaikaan kauhiasti ilmestynyt...

Kiirettä meinaa olla ja jotenkin nuo ennakko hommat ovat taas jotenkin kummasti kasautunut vain muutaman ihmisen harteille mutta ei hätiä mitiä sunnuntai iltana helpottaa viimeistään ;) Omia koiria on treenailtu muutamana iltana tuolla kentällä kilpaa vesisateen kanssa, ah miten ihanaa... Iltana eräänä lainattiin tuolla kentällä ollessamme Almaa (tai siis sai valita että kummallako kokeilee Pennulla vai..)yhdelle nuorelle tytölle jotta sai vähän ohjauksen liikkuvuudesta tuntua silloin kun koiraa ei tarvitse houkutella liikkumaan reippaasti ja hyvinhän se Alma ihan vieraankin mukana meni. Ja vastaavasti Reetan oma liikkui tämän jälkeen hiukan ripeämmin.

Tänä iltana täytyy taasen vetää muutama treeniryhmä ja vain muutama homma olisi vielä tekemättä ennen lauantai aamua kello yhdeksää.. (maksujen tarkistus, aidoista yhden sivupiennan korotukset ja kaikkea muuta tuommoisia pikkuhommia, pitääköhän kohta tehdä aikataulu hommille ja sisällyttää siihen pakolliset nukkumistunnit..) Ei kait tässä muuten olisikaan näin paljon vielä tekemättömiä hommia mutta kun ei tuo vesisateessa estetten korjailu ole kovin hokutellut itsekutakaan..

BTW. Muistin tuossa juuri että lupasin lainaohjailla yhtä kaverin koiraa yhden startin nuissa omissa kisoissa, mitä luulette pitäisiköhän jossain vaiheessa vaikka edes kertaalleen kokeilla että lähteekö pieni T-ohjus vieraan akan matkaan...???