Mutta kuvia otetaan ehkä huomenna jos vain keli olisi siihen kelvollinen.. Mitähän sitä on taas viikon päivät säädetty?? Ei varmaan mitään ihmeenpiä kun kaamea flunssa on ollut seuranani keskiviikosta alkaen ja loppua ei ainakaan vielä näy..

No alkuviikosta käytiin J:n kanssa ja sitten taisin yksinkin pyörähtää kentällä ottamassa Almalle pujottelua ohjaaja "oikein päin" ja alkaa pikkuhiljaa hiffaamaan mitä niitten kepukoitten välissä olisi tarkoitus tehdä. Riemu liero se sitten iltana eräänä otti ja laski kentällä puomille sata lasissa sivuluisussa ja pudota mätkähti sitten heti sen nousuosuuden jälkeen selälleen maahan.. Mutta eipä tuota tuntunut sen suuremmalti haittaavan vaan meni ihan samalla vauhdilla sen heti uudestaankin tosin tällä kertaa jopa pysyikin sielä. Pentu oli ihan superhyvä kun otin hyppyneliötä sen kanssa, oikein tiukalla kurilla ja ohjauksella.. siis asennetta kehiin.

Loppuviikon tuo J onkin sitten ottanut noitten molempien kanssa kun ei minusta ole ollut urheilemaan tippaakaan.

Viivin sulhanen seuraavaan juoksuun on sitten liki varmistunut, tällä kertaa jos yritettäisiin tuollaista vanhempaa herrasmiestä.. Tiedot julkistetaan niiten varmistuttua..

Kara käväisi tänään Laukaan kisoissa Ellun kanssa kurvailemassa, muuten vissiin oli ollut ihan ok, mutta puomin alastulosta eivät olleet kuulema olleet ihan samaa mieltä, siis alastulon 5, joka radalta...

Sini, Iso kiitos siitä että jaksoit matkustaa tänne asti vahtimaan noita meidän kilttejä ja rauhallisia lapsosia sekä hännänheiluttajia. Niin pääsimme ihan kahdestaan häävierailulle. Almalta terveisiä ei kuulema ollut tarkoituksella tukkinut koko iltaa syliisi, oli ollut kuulema vain niin iso ikävä iskää..

 

Ninja sinä kelvoton kutale ;) Vai löysit sitten tänne laadukkaalle lätinä palstalle.. Ei sen puoleen tervetuloa, pitääkö mun nyt ruveta ruotimaan noita keskiviikon treenejä täällä ;) tosin se viimeviikon eka treeni sujui kyllä sulta luvattoman hyvin!! Joko sitä on aivokapasiteettia kuormitettu likaa ajatuksella mitä jos....