Mitäs me on taas touhuttu? No agiliidelty ja paimenneltu, kuinka yllättävää! Rupeaa olemaan jutunaiheet vähissä kun nyt ei oikeastaan mitään uutta tapahdu, vain otetaan toistoja entisiin.

Lauantaina oli taas tuo Salme meitä kouluttelemassa ja ihan hyödyllistä oli jälleen: Alma ja J saivat paljon neuvoja; nopeamman alastulon opettamiseen puomille siis miten saadaan palkattua oikeaan paikkaan vaikka koira tulee kuin ohjus alas, ei saa enää antaa hiljentämiskäskyä alastulon alussa. Saivat kehuja tarkasta ylösnousun merkkaamisesta. Pujotteluhan tuolla Almalla on ollut ihan alkutekijöissä, mutta nyt J oli  kuulema itse hoksannut Salmen opastuksella että miten homma saadaan paremmin luistamaan; Hiukan muutetaan tapaa opettaa; estetään jalalla vääräväli ja annetaan koiran itse hokasta kepinkierto ilman käsiapua ja sitten seuraava..jne. Hyppy ohjaamisessa sitä katseen oikeaa paikkaa sitten opettelivatkin ihan urakalla. J tykkäsi tosi paljon ja oli tyytyväinen että joku neuvoi ja näytti mallia ihan niin että jopa hänkin ymmärsi mitä pitäisi tehdä.

Minä olinkin sitten sekä Karan että Pennun kanssa siinä toisessa ryhmässä. Pentu teki loistavat paikalla olot joka lähtöön mutta.... sitten se käteen tuleminen heti sen jälkeen meinasi hitusen tökkiä... Mutta kylläpä se vain mamma oli joka viimeisen sanan sanoi! (Tosin olihan meitä kaksi akkaa jotka kumpikin vuorollaan taisteli tämän kuulema kova ja luja tahtoisen nuoren miehen kanssa asiasta, on se eläin!) Muuten ihan ok. Ja Kara oli taas niin taitava vielä kun saadaan ohjaaja rohkeasti tulettelemaan kainaloitaan niin johan lähtee, täytyy vain opettaa sille noita lähetyksiä. Kara jopa treenasi ihan täpinöissään, tämän täytyy olla sitä "viidenkympin villitystä"!

KIITOS KAUNIS KOULUTTAJALLE ERINTOTEN KESTÄVISTÄ HERMOISTA JA RAUTALANKA OHJEISTA NIIN TÄMMÖISET MAALAISETKIN SAIVAT JUONESTA KIINNI!!!