Täytyy kotirauhan säilymisen takia jättää Orivesi+ Laukaa yhdistelmä viikonloppu nyt koiraharrastuksettomaksi kun tänään postilaatikkoon oli tupsahtanut J:n ystävän hääkutsu.. Omituisia nuo ihmeiset kun näin kiireiseen kisakauteen juhlansa tälläävät, omituisia ;) Täytyy kyllä myöntää että hiukka yritin liukerrella tuosta lähdöstä mutta olisi kuulema epäkohteliasta että J menisi sitä varten yksin että emäntä on mykrää ulkoiluttamassa.. 

Päivitin samalla tuota tulevaa laatikkoa, kajjaaniin me nyt ainakin ollaan joittenkin koirien kanssa menossa.

Eilen Riemun kanssa otettiin ekaa kertaa ihan oikeita hyppyjä mini korkeuksilla, tuossa omassa pihassa on se vaan sellainen rasvattu, liukas salakka! Kävi muutaman kerran näppäämässä minun hyvinmuodostunutta takamustani.. Ai että kuumeneva kaveriko??? 

Täytyipä tulla lisäämään tähän klo on nyt 18.00

Masia piti käyttää päivystyksessä, kaatui ulkona touhutessaan johonkin ja nenään tuli viilto haava= Arpoivat että laitetaanko yksi tikki vai ei, no se sitten liimattiin ja toivotaan nyt että hyvä tulee.

Sitten mentiin mummun luo hakemaan Jannen synttärilahjaa, pikkumopoa jonka piti olla viritetty niin ettei se kulje juuri mihinkään mutta kulkikin pikkaisen liian lujaa joten koeajo päätyi suoraan talon seinään... Onneksi oli kypärä päässä joten muutamalla pikku naarmulla selvittiin siitä. Ja mopoa on nyt viritetty lisää että se kulkee vieläkin hiljempaa ja runkokin oikastiin takaisin suoraksi...