Kylläpä tuota aikaa on kummasti vierähtänyt siitä kun viimeksi olen saanut aikaiseksi konetta käynnistää.. Jotenkin tuntuu että vaikka ja mitä on kerennyt taas tapahtumaan ja harmittaa etten ole saanut aikaiseksi niitä tänne naputeltua talteen.

No J:hän on ollut kesälomalla joten koirien kanssa on paimennettu ja PALJON! Joko noita hiehoja tai sitten on käyty lampailla. Alman itseluottamus noitten hiehojen kanssa on kasvanut ihan huimasti, otettiin pari kertaa ihan vain "possupaimennusta" ja sitä kautta saatiin toivottu tulos aikaiseksi. Viivikin parantaa koko ajan ja varsinkin lampaitten kanssa on rauhoittunut kovastikin. Noissa hiehoissa on yksi joka paimentaa koiraa tosi kauniisti ;) se joutuukin nykyään "arestiin" aina siksi aikaa kun joku muu koira paitsi Viivi treenaa, koska se juoksuttaa koiria tyylillä koira edellä ja hieho perässä ;)

Ja agiliitoakin on otettu ihan omiksi tarpeksi, ja jonkunlaista parannusta ja uusia juttuja on jokainen oppinut sekä neli että kaksijalkaiset agiliitäjät..

Sunnuntaista-tiistaihin asti on koluttiin pitkin metsää tässä meidän kylällä kun yhdeltä tilalta on vasikka (ikää 3vko) karussa, maanantaina saatiin jopa näköhavainto mutta sai vasikka meidät huijattua joten karkuun pääsi.. Ei sitten tajuttu jälkikoiraa laittaa siinähetkessä kiinni ja laskea Viiviä perään.. kyllä olen muuten asiaa harmitellut enemmän kuin vain vähäsen.. Alue missä se voisi olla on liki rajaton, ja maasto on soista ryteikköä jossa näkyvyys "parhaissa" kohdissa 2m suuntaansa, voisin veikata ettei 40km riitä matkaksi joka tuolla ollaan koirien kanssa tähän mennessä tarvottu ristiin rastiin itse, sitä paljonko koirat ovat juosseet tuossa matkalla en rupea edes veikkaamaan... Eilinen piti jo antaa Viiville ja Pennulle huilipäiväksi (ei sillä etteikö omatkin lihakset jo vapaata vaatineet..)rupesivat olemaan aika väsyneitä paitsi Pentu jolla pää vie aina vain ja asiasta riippumatta enemmän kuin jalat kantaisivat.. En tiedä lähdetäänkö vielä tänä iltana kokeilemaan joska siihen tuurilla törmäisi tosin se että se olisi vielä elossa on aika mitätön sillä tuon ikäinenhän juo vielä ravinnokseen maitoa... Mutta olisihan se raatokin tilanväelle parempi löytö kuin se että vain häviää.. Ollan kahdesti aikaisemminkin joko etsitty tai otettu kiinni Viivin ja Pennun avulla kadonneita tai villintyneitä elukoita ja molemmilla kerroilla on onnistuttu joten teoreettisestikaan tämä ei varmaankaan tärppää vaikka minä en kyllä ihan vielä ole valmis antautumaan.

Huomenna pitäisi sitten kääntää ajoneuvo kohti Kokkolaa ja Klagia vaikka täytyy kyllä myöntää ettei juuri nyt ole kyllä agiliito ihan päällimmäisenä mielessä.