Ei pöllömpi reissu Klagissa ollenkaan.. Saivat pitää esteensä ihan ehjänä vielä meidänkin jälkeen;) Pentu oli ihan pentu, kuinkas muutenkaan, neljästä lähdöstä kaksi oli ihan sille hyviä ja kaksi ihan karmeita eli keskiarvona ihan hyviä, ainakin yleisöllä tuntui ajoittain olevan ihan hauskaa.. Parilla radalla se taas onnistui pätkittäin tuo meidän yhteistyö ihan ok, jotta ei toivo tulevasta ihan häviä. No aikuisten oikeesti kokeilun perusteella sitä pitää liikuttaa ja PALJON että rankasti juuri ennen starttiin menoa niin johan on oikein oiva yhteityö kumppani radalle (Haussa tuleviin kisoihin halukkaita koiran liikuttajia!!!). Karan kanssa 2 starttia joista 0 (ohjaaja piti kesken rataa "kahvitauon" kun oli rata ihan hukassa, putkesta ulos ja sitten oikealle eikun vasemmalle eikun... Onneksi ystävällinen tuomari vilkaisi oikean esteen suuntaan niin johan välähti. Videolta katsoessa pyörittiin siinä n 4,5 sekkaa ja silti ihan hyvällä kokonais ajalla maaliin jotta aikasta hyvin Kara vain jaksoi polkea etiäpäin kun vain ohjaaja muisti että minne...;)ja 5 (puomin alastulon harvinainen hyppäys, vahinkoja sattuu), alkaa olemaan aikasta täpäkässä kunnossa, taidan harkita sittenkin sen eläkeanomuksen hyväksymisen lykkäämistä vuodella etiäpäin varsinkin kun nyt ei MM-karsintoihin lähdetäkkään.

Maanantai-iltana käytiin sitten koko komppania agitaamassa, Pennun kanssa napsahti heti kaksi rataa peräkkäin nappiin kun J juoksi sen kanssa radalle ja siitä suoraan nappasin sen ja parin lämmittely hypyn jälkeen lähdettiin suorittamaan. Hiukan kyllä epäilytti että jaksaako edes hypätä kun hiukka tuo turkki taisi hiostaa, kieli roikkui ehken polvissa ja kun oli vielä aikasta lämmin keli.. Mutta ei, juuri tälläisena sen kanssa tuntui homma luistavan luvattoman hyvin. Riemu meni puomia, putkia ja hyppyjä, rimat 15 centissä ja liukas kaveri se kyllä on.. Nikokin innostui sen kanssa vähän opettelemaan. Karakin Jannen kanssa liiteli pitkin esteitä ja Jukka otti Almalla keinun alkeita sekä keppejä uusina. Alma rupeaa pikkuhiljaa "osaamaan" aidan, putken, Aan, puomin. Alkeet on aloitettu tai ovat tosi epävarmoja: rengas, muuri, kepit, keinu, pussi. Kokonaan kokeilematta: pituus,pöytä. Onkos niitä vielä muita esteitä??

Tiistaina siis tänään käytiin Viivin ja Alman kanssa lammasharjoittelemassa ja Viivi oli ihan jees, liinassa sitä poispäin ajoa ja sitten jotain normi juttuja ja Almakin näytti menevän ihan kivasti ja edistyy kyllä kokoajan.

Huomenna olisi agiliito päivä ja torstaina paimennellaan, perjantain olen ajatellut pyhittää löhöilyyn ja syömiseen (eihän sitä pientä agiliito annosta lasketa..) ja illalla sitten pitäis vissiin töihin mennä, lauantaina nukutaan johonkin asti ja sitten tehdään jotain jotta illalla on taas virkeänä töissä...

KIITOS PIRKKO JA CO. TAAS JÄLLEEN KERRAN HYVÄSTÄ JA MIELLYTTÄVÄSTÄ SEURASTA, AGILIITO KILPAILUISSA JA NIKOLTAKIN TERVEISIÄ, TAVATAAN SEURAAVAN KERRAN MEIDÄN KARKELOISSA!!!!