No niin ja näitä jonninjoutavuuksia on sitten turha odotella ilmaantuvaksi kovin tiuhaan sillä.. Masi vähän kokeili tuon keskusyksikön cd aseman toimivuutta ja ei taida ihan oikeilla raiteilla olla ja siitä seurauksena koneen käynnistys vie noin puolituntia kun yrittää raukka fiksu vekotin aikansa saada asemaa toimimaan..

Oletteko muuten ikinä heränneet siihen että kasvojenne eteen kaadetaan koiran kakkaa?? No senkin sain tässä aamuna eräänä kokea ja kiitos siitä kuuluu Masille joka sen sänkyyn toimitti kera sanallisen selostuksen -Riemu! Kakka! Sekä Riemulle jolle yöllä oli sitten eteisen lattialle hätä iskenyt.. Ja pikkukoiruushan on ollut sisäsiisti jo monta viikkoa, siis ihan vain ehkä kerran viikossa, parissa on enää hätä käynyt ylivoimaiseksi.

Alma&Riemu ovat yhdessä ihan mahdottomia riehumispaikaksi kelpaa kaikki meidän sängyn, sohvan ja pihamaan väliltä! Eli jos jonkun kotona on liian hiljaista ja rauhallista niin meiltä saa nämä kaksi lainaan ja sitten vaikka pari poika lastakin siihen mausteeksi niin lupaan ja vannon että parin päivän jälkeen se oma ja rauhallisen hiljainen elo tuntuu taas kultaakin kalliinmalta ;) (Siis lainaa ei omaksi!!)

Riepu ja Alma ovat harjoitellet nousu kontaktille menoa sillä seurauksella että kumpainenkin jo suorastaa ampaisee sinne ihan täpinöissään jos vain namit tulevat näkyviin tai jos sanoo esteestä 5m säteellä että koske, ei paha ollenkaan suorastaan loistavan lupaava alku sille että on todella motivoivaa sitten jossain vaiheessa huomata pilanneensa hyvän kontakti opetuksen alun ;) Ai, ettäkö minulle olisi tuo mokaaminen mahdollista?? No kyllä ja vielä mitä luultavimminkin. Vaikka olen kyllä päättänyt että nyt en sössi...

Pihan puolella ei kovin hyvältä näytä 7 UUDESTA ruusun juurrakosta on elonmerkkejä YHDESSÄ!! Ja olen jopa muistanut niitä kastellakin ja istutinkin heti kun olin kaupasta hakenut, siis eivät edes jääneet ensin muutamaksi viikoksi pusseihinsa harkitsemaan penkkiin menemistä.. @--^-- Katsellaan niitä siis tänä kesänä täällä netissä.

Eilen olikin viimeinen koirakoulu ilta ja sen jälkeen käytettiin poikia kirkolla uimassa sielä ihan oikealla ja hyvällä uimarannalla. Ja sunnuntai iltana käytettiin ongella nyt kun tuo kesälomakin poikasilla alkoi niin täytyy aina välillä yrittää jotain yhteistä tekemistä kehitellä iltaisin.

Olin perjantai iltana töissä ja olipahan taas sellainen ilta ettei ihan heti tartteis tulla samanlaista.. Se onkin sitten taas ihan oma juttunsa joka ei tänne kuulu.. Ja la iltana käväisin kirkolla kun ystäväni valmistui niin että vaikka autolla olinkin liikenteesä niin aamulla haisi vaatteeet vanhalle viinalle ei sillä että itse olisi nauttinut liikaa vaan siksi että oikeastikin liki selvä ystäni kaatoi viinat vahingossa syliini.. Siis viikonlopun saldo oli housut pesuun su aamuna koska ne olivat viinassa ja kun samaiset farkut olivat olleet pesussa myös la aamuna sen takia että niissä oli lahkeissa pissiä joka ei sitten ollut omaani niiin kannattaisikohan harkita pysymistä viikonloppuisin kotona...

Jäänkin tässä mielenkiinnolla odottamaan tulevaa viikkoa sillä tämä viikko on ollut suorastaan tapahtuma rikas ja kun otetaan huomioon että jaksoin niistä naputella tänne teidän iloksenne ja osittain ehkä kauhuksennekin vain osan!!

Ainiin J lähtee Masin ja Riemun että Alman kera katsomaan kun äitee ja Kara kurvailee SM-kisossa, lopuille hoitaja hakusessa.... (tai siis anoppia on vähän sillä silmällä vilkuiltu)