Ihan ekaksi täytyy laittaa tähän linkki kuviin jotka Jarmo Niittynen otti tuolloin SM kisaviikonloppuna pentutreffeiltä, sieltä voitte ihastella myös Riemun sisarusten ulkomuotoja. IHANIA!!!!

http://www.jarmoniittynen.kuvat.fi/kuvat/Koirat/2007.6.17+Pentumiitti/

Lisää kuvia ko.tapahtumasta löytyy myös Riemun kasvattajan sivuilta:

http://www.timmitrimmi.fi/mupen_pentutreffit_1.htm

Niin ja tänään nyt ei sinällään mitään järkevää saatu aikaiseksi mutta käytiin vähän Almaa ulkoiluttamassa tuolla hiehoaitauksessa, sitä kyllä kiinnosti mutta samalla pelotti kun eipä se oikein ole vielä ollut noitten kanssa tekemisissä, mutta ihan ok ensivisiitti. Viivillä otin hiukan poispäin ajoa ja hakukaaria, voihan vide miten hyvin se kääntyy siellä takana suuntakäskyillä, olin ihan narkoosissa!! Vekkuli niminen hieho meinaa olla nimensä veroinen ja pitää koiraa aika kovilla, kokeili nyt monta kertaa että josko siitä koirasta pääsisi puskemalla eroon mutta Viivin kanssa ei moinen tepsinyt.. Täytyy varmaan laittaa tuohon niiden katokseen portti jottaa sen saa sinne silloin jos jotain vieraita ja naudoille kokemattomia koiria tulee testaamaan etteivät vai satuta itseään niin fyysisesti kuin henkisestikään :)

Ei millään malttaisi odottaa huomiseen jotta pääsee taas vähän lisää opettelemaan. Täytyy yrittää saada tässä kesän päälle joku kuvaamaan kunnon kameralla tuota paimennusta vielä jos vaikka jotain tilanne kuvia saataisiin ikuistettua niin sitten niiden voimalla jaksaa taas pitkän talven kun harjoittelut ovat tällä saralla jäissä ja oikeita hommiakin on niin vähäsen.

Ilmoitin Karan kahteen (lauantaiksi) ja Pennun neljään (pe1 la2 su1) starttiin klagiin, saapa nähdä mitä saadaan aikaiseksi... Päästäänkö edes lähtölinjalle...