Käytin sitten Viiviä oulussa treffeillä ja eilen Otto oli ihan sitä mieltä kylläpä tämä nainen ihan kelvollista lauantai illan seuraa on mutta sunnuntaina oli jo sitä mieltä että kyllä mulle ne yhdenillan suhteet käy mutta ei kyllä mitään siiitä vakavampaa..

No joka tapauksessa nyt sitten jännitetään seuraavat kolme viikkoa jotta päästään ultraan tiirailemaan josko siellä olisi ihan noin niinkui´n yhdenillan suhteesta kuitenkin jotain seuraamuksia! Ja jos ei olisikaan niin sitten yritämme syksyllä uudestaan. Pahin pelkoni kun oli ettei tuosta astutuksesta tule mitään sen takia ettei Viivi ole suostuvainen ainakin tuli osoitettua turhaksi sillä mitenhän tuon nyt kauniisti sanoisi.. Viivi oli suorastaan liiankin tyrkky, ei olisi antanut Otto pojalle hetken rauhaa, kulki vain kokoajan kimpussa ja töni, tuuppi ja vikisi, että silleen.. Näin ne hormoonit vain tiukintakin pipoa löysäävät!

Otto koiranetissä

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER38940/04&R=297

Viivi koiranetissä

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN44298/03&R=297

Jos näitä penneleitä tulee niin ne luultavimminkin ovat oikein oivia ja vauhdikkaita harrastuskoiria, olenkin nauraen todennut etten anna niille muuta kuin vauhtitakuun ;)

Pari räpsäystä riiuu reissulta

616672.jpg

616674.jpg

616675.jpg

Elämäjärvi-Oulu-Elämäjärvi 400km