Käytiin Viivin kanssa paimennusharjoituksissa, ja tosi kivasti meni, pienen tilan haku on nyt tosi hyvä ja aika äkkiä rauhoittuu paimentamaan rauhallisesti ilman ylimääräistä hosumista. Mutta sitten asia johon olin suhtautunut aika pessimistisesti oli Alman paimennukseen syttyminen ja myönnettäköön että tein tuon ensiarvion ihan vain sukupuun perusteella..

Jukka siis meni ensin hihnan kanssa aitaukseen kävelemään ja Almaa ei ensin kyllä kiinnostanut tippaakaan mutta kun lampaat lähtivät juoksemaan niin silloin jonkunlainen valoilmiö kävi korvien välissä ja kiinnostus heräsi. Loppujen lopuksi yritti kiertää laumaa ja kuljetti poispäin oikein kauniisti, eihän sillä vielä ollut hajuakaan siitä että ihmiselle pitäisi tuoda ts. painopisteestä mutta todella kaunista ja siistiä tekemistä meille näytti. Nauroinkin että siellä oli nyt pieni pää kovilla kun: Pää vie mutta samalla siellä pyörii ajatus että minkä ihmeen takia pää vie ja jalat liikkuvat..??

Illalla kävinkin sitten Riemun kanssa ihan vain kahdestaa 1,5h ihmettely kävelyllä kirkolla, on muuten maailmassa monta ihmeellistä asiaa, verroinkin kun ei ollut ketään henkisenä tukena.