Mutta ensin vähän viikon ajalta selontekoa..

Kuumetta ja nuhaa sitä nyt vain tuntuu riittävän vaikka muille jakaa ja kun siihen sitten lisätään se että eilen vasta oli tuo oma auto taas ajokunnossa niin ei kauheasti ole tullut liikuttua luffejen kanssa missään kauempana kuin vain normi lenkeillä ja inhat hyttyset rupeavat muuten pikkuhiljaa ilmoittamaan olemassaolostaan..

Paitsi olisikohan se nyt ollut että maanantaina kävin Riemun ja Karan kanssa kirkolla sivistyskävelyllä, kesto rapeat pari tuntia.

Tiistaina kävin Riemun kanssa pitämässä koirakoulua, Hitusen vellihousu tämä kyllä on kun uusia ja ihmeellisiä asioita joutuu "yksin" kohtaamaan, mutta äkkiä kuitenkin aina tottuu.

Keskiviikkona Pentu täytti 5vuotta!! Tap TAP Tap, se on vielä hengissä ilman tapaturmia!! Epäilin tätä aika vahvasti silloi reilu 4v ajassa taaksepäin. Pyöräilin Katjalle kahville josta J haki sitten minut kotio, suosittelen lämpimästi että kannattaa ENNEN 13km pyörälenkkiä (45min.) käydä parilla pikkuajelulla mikäli edellinen pyöräilykokemus on edelliskesältä..

Torstai J kasasi autoa ja Aah, se toimii ja on kyllä entistä ehompi, huollettu ja hiukan viritetty turbo on kyllä ajamisessa havaittavissa... Kyllä nyt taas kelpaa pitkin suomea huristella. Ja samana päivänä pikkupojat meinasivat aiheuttaa minulle sydärin, jäivät hiekkakasalle leikkimään kun kipaisin sisälle hakemaan saksia ja kun tulin takaisin vajaa 2min kuluttua niiin.. ei näy eikä kuulu missään. Janne ystävällisesti opastaa että tuonnepäin ne menivät ja kyllä Josi oli ystävällisesti opastanut Masille että mistä hepat löytyy ja miten sinne aitaan pääsee.. Siellähän ne sitten olivat keskellä aituuta ja pollet ympärillä ihmettelemässä että mitäs ny.. Minä yritän olla kiljumatta että tulkaahan nyt heti pois sieltä, heppa voi potkaista! ja vastaus kuuluu vain Joskan suusta että -Nämä on ihan kilttejä!! Hmm.. Enpä kyllä suosittelisi ainakaan ketään vierasta aikuista menemään tuonne hakaan kävelemään 30cm päästä Maikin (16v ) takajalkoja tai  etupäätäkään.. Saati sitten kun tuo appiukon "Varsa"kin (5v) joka on kotiutui valmennuksesta, ollessa tuolla tarhassa, se kun on ollut jonkun puskan takana piilossa silloin kun alkeellisiakin käytöstapoja on jaettu niin on raukka jäänyt niistä osattomaksi.. 

Muuten olen yrittänyt tuota pihaa uudistella joska se joku vuosi valmistuisi, tai olen kyllä kuullut puhuttavan ettei ne ikinä ole täysin valmiita..

Ja tässä näitä luvattu kuvia tältä päivältä, sielä Riemu missä Alma, näistä on tulossa aika erottamaton parivaljakko kun kumpikin ovat vielä ihan kakaroita..

612022.jpg

612021.jpg

612026.jpg

612028.jpg

612029.jpg

612027.jpg

612030.jpg

Riemu tekee ton homman Almalle "tosi" helpoksi... Unohin näköjään kääntää tän yhen kuvan ennenkuin siirsin sen tänne blogin albumiin, laitan sen kuitenkin tähän loppuun niin saatte niskajumppaa!! Ja antakee anteeksi ei näin kuumehöyryissä voi kaikkea muistaa!!

612024.jpg

Riemun stratekiset mitat otan illalla ja tässä ne Tuula tulevat säkäkorkeutta on 36,5cm, ja tuommoinen takakorkea tytönviuhakehan se on, olisin mitannut tuon takaosan korkeuden mutta se ei kyllä noin seinää vasten kyllä onnistunut joten jäi mittaamatta, seisoo niin "laitetusti" siinä ja sitä en kyllä toisaalta halua siltä poiskaan opettaa. Pitääkin tässä joku sadepäivä laitella samalle sivulle noita kuvia ikäjärjestyksessä jolloin voi helposti kasvuvaiheet havaita.

Kennel Amarantesin kotisivuilla on joitakin kasvutaulukoita ja niiden perusteella ei onneksi enää kovin montaa centtiä pitäisi tulla lisää.

 http://www.amarantes.net/pentueet/kasvu.html

Kiinnostaisi tietää että minkäkokoisia nuo Riemu Liero Riepulan (rakkaalla lapsella on monta nimeä, aina tarpeen mukaan..) sisarukset ovat? Joten jos käytte lukemassa näitä hiukan sekavia selontekoja hiukan sekalaisen sakin elämästä niin vieno kaunis pyyntö teille, laittakaa tuonne kommentteihin 6kk korkeus!!

KAUNIS KIITOS SIITÄ JO ETUKÄTEEN!!

Nähtäväksi jää aloittaako Riemu virallisen agiliito uransa Rokualla juhannuksena 2008.. Kutsunkin jo näin "hiukan" etukäteen kaikki sisarukset ja eihän kukaan kiellä myös äippä ja isä koiraa saapumasta silloin paikalle jos vaikka yhdessä sitten aloitamme tuon huiman ja tietysti menestyksekkään kilpailu-uran!! Tai no jos allekirjoittaneen tuota edellistä siis nykyistä ja luultavamminkin myös silloista kilpakumppania 1luokassa katsotaan niin helpotetaan vähän tuota tulevaisuuden näkymää ja sovitaan että vauhdikas agiliitoura tavoitteena, mitä sillä kunnialla kunhan maine säilyy!!