Juupa kylläpä taas muistan että mitä varten viime käynnistä vierähti tuo nelisen vuotta.. Onko kukaan käynyt kehässä ennen niin että on riittänyt kun koiraa juoksuttaa vain yhden kerran suoraan eteenpäin ja takaisin? Siis luokan koirat eivät juosseet yhdessä edes yhtä kierrosta ja kun tämä tuomari ei sitten Pennusta tykännyt yhtään niin ei tarvinnut edes yksin juosta yhtä ympyrää kuten muut.. Ja sitten tulee jo nämä etukäteen selittelyt: Tuomari kokeili koiraa mikä löytyy turkin alta niin että taputti kaksi kertaa sään päälle, Pentu käyttäytyi aivan loistavasti, hampaittenkatsomisessa oli liki hievahtamatta paikallaa ja tuon "pitkän" juoksuosuuden ravasi kauniisti vierellä häntä alhaalla ja tiukalla narulla mutta ei vetänyt, sekä seisoi koko arvostelun kuin patsas paikallaan siis ei heilunut sinne tänne sekä muisti vielä että kehässä ei elvistellä muille poijille. Minä olin oikein onnellinen ADHD koirani käytöksestä mutta pitemmittä puheitta arvostelu oli sitten tällainen ja sininen nauha.

Suomennettuna:

 Ei parhaassa kunnossa. Vahva luusto. Pää on runkoon nähden sopusoinnussa.Pitää käyttäytyä paremmin. Hyvin esitetty koira.

Hmm.. Miltä osin ei parhaassa kunnossa? turkki vai liian lihava vai vai vai... Miten sitten olisi pitänyt käyttäytyä? Enpä ole ennen lukenut että huonosti käyttäytyvän voi kuitenkin hyvin esittää...;)

No tulipahan sitten herättyä aamulla ennen viittä jotta kerkesi tuon karvakasan vielä siistiä ja harjata ennen kuin piti lähteä liikenteeseen. Palataan sitten huomenna normaaliin eli hyvin käyttäytyvä koira mutta huonosti esitetty siis agiliito kisoihin!! Täytynee ehken vaihtaa tuota harrastus suuntaa kun kerta osaan hyvin esittää ja kun tuo ohjaustaito on aina vähän niin ja näin.

Elämäjärvi-oulu-elämäjärvi 300km

Laitan tähän kuvia (Pentuhan nyt ei sitten ole parhaassa kunnossa mutta) jos vain suinkin kerkeän niitä ottamaan ennenkuin pittää lähteä taas myymään sitä kossua immeisille.

582370.jpg582373.jpg

582375.jpg

Pentu oli ihan sitä mieltä että eiköhän nämä näytelmät ole jo tälle päivälle ohi..

Ja sitten tuli Riemu taiteilijastakin taas jokunen otettua

582376.jpg582377.jpg

582380.jpg

582379.jpg

582378.jpg

Olihan tuo Jukka otannut joku päivä Almastakin ihan hauskan kuvan

582367.jpg

Juu ja kun ei ollut enää oikein tuota valoa enää tähän aikaan liki 21 kello niin turkit näyttävät sameilta vaikka valossa kyllä kiiltävät ihan omiksi tarpeiksi, seli seli..