...Johtuen siitä että tästä kartturista ei vieläkään lähde ääntä ja keskiviikko iltana oli koko lähteminen vaakalaudalla koska minulla ol kuumetta, mutta mikäpä sitä hullua estää kisoihin lähtemästä kun vain jalat kantavat eli matkaan lähdettiin. Lopputuloksena oli pari todella hyvänmielen tuovaa hylsyä mutta eka radalla saatiin kaikki rimat pysymään paikallaan jopa pari ylimääräistäkin :) mutta kontaktitkin jopa muistettiin jotenkuten suorittaa! A:lta tuomari tosin nosti 5 mutta videolta katsottuna voi todeta ettei virhettä tullut, vain tuomari jäi matkasta.. mutta eipä tuo minua haittaa kun nuo tuomaritkin ovat vain ihmisiä ja hyllyhän se kuitenkin lopulta oli noitten joitaman ylimääräisen aidan takia. Toisella radalla sitten kartturi joitaman kerran muisti huitoa väärään aikaan väärässä kohdassa ja pari rimaa als muttei noista voi koiruutta syyttää, Pennulle harvinainen pujo virhekin kun het siihen alkuun lipsahti niin olisi siitä sitten johtunut nuo ohjaus häiliöt.. ja tälläkin radalla päivän teeman mukaisesti ajateltiin harjoitella noita hyppyjä pari ylinmääräistäkin joten hyl;hän siitä sitten taasen saatiin aikaiseksi.Kontaktit tehtiin tälläkin radalla ei hyviä mutta joku tassu sinne kuitenkin näytti vahingossa osuvan joten olen enemmän kuin tyytyväinen sillä kyseessähän kuitenkin on minulle aina niin helppo ja erintoten luotettava Pentu! Ei toista samanlaista ole eikä tule ja jos joku sanoo että tuohan näyttää niin helpolta että miten et sitä virheettä maaliin saa / katsoo asiakseen kehän ulkopuolelta arvostella meidän menemistä/ arvostella minun aina yhtä huonoa ohjaamista. Niin nou hätä, olen luvannut että joka ikinen saa tätä koiraa lainata ja näyttää mallia että miten homma pitää hoitaa!! Ja tarjoan vielä kahvit siitä hyvästä! ;)

Riemusta sen verran että nyt ovat neitosen hampaat vaihtuneet ja ylimääräiset kulmuritkin ovat irronneet ja oikein siistiltä näyttää tuo purenta. Sillä on hauska tapa edelleen kantaa noita kaiken maailman tavaroita melkein syliin asti että josko voisit ystävällisesti heittää sen minulle..

Viivi ei sitten ole näyttelyyn lähdössä sillä, jossain on hän anturansa aukaissut ja ontuvana ei paljon tuonne kauneus kehään lähdetä kekkuloimaan.

ISO KIITOS JÄLLEEN LAUKAALAISILLE!!! TEILLÄ ON JOKA VUOSI YHTÄ MUKAVAT JA LEPPOISAT KISAT! NIIHIN ON AINA MUKAVA TULLA VAIKKA TULLAANKIN VAIN HUVIKSEEN NUO TAVOITTEET KUN OVAT HAUTAUTUNEET TAAS SEURAAVAKSI 5 VUODEKSI SIIS SE KUULUISA JATKOAIKA ON NYT PENNULLE HAETTU ;)

P.S Pirkko: Se video kuva oli oikein mukavaa katsottavaa tosin olisit voinut hiukan pitempään kuvata sillä olisi halunnut kuulla sen vierustoverisi loppukommentit Pennusta ihan loppuun asti ;) Nyt jäi vähän pahasti kesken, kuulosti meinaan tuo alku niin mukavalta että sen olisin jopa halunnutkin kuulla!!!!!!!!!!

Niin ja yleiseti kuvia kaipaaville niitä otan ja lisään heti kun tulee se aurinkoinen päivä jolloin niitä kannattaa ottaa.

Elämäjärvi-Laukaa-Elämäjärvi olisko jotain 300km