Juupa juu, nyt se olisi sitten käytynä ja hyväksytysti suoritettuna. Ei kyllä hirveästi tullut mitään uutta asiaa, ja varsinkin tuo sunnuntai päivä meinasi olla hiukka hankala kun tuo ääni on kadonnut jonnekin ja on sielä samassa hukassa muuten vieläkin.

Eilen meillä oli kerhon agilitykentällä siivoustalkoot kun haravoitiin ja kerättiin heinätullosia pois sieltä, sen pinta kun oli viikonloppuna ajettu traktorilla joku vempain perässä auki. olipahan oikein hauska tapa viettää n.4 tuntia ja keskenhän se tieten vielä jäi.. Perjantaina jatketaan harjoituksia sillä saralla.

Tänään ei mitään ihmeenpiä illalla kävin kirkolla vetämässä kotikoira kurssia.. Aikasta mielenkiintoista sinnällään kunpuolet osallistuvista koirista on norjan harmaita hirvikoiria.. mutta onneksi tuo kestää vain 6vk ja 1kerta viikossa.

Riemun yläkulmurit ovat muuten tulossa juuri oikeaan kohtaan ja oikeaan suuntaa eli Tuula voi olla tyytyväinen =) minä ainakin olen!! Maitohampaat sielä vielä nököttävät mutta kun eivät väännä  rautahampaita väärään suuntaan niin odotellaan vielä hetki josko ne sieltä itsestään irtoaisivat. Riemu on myöskin päättänyt nyt sitten olla liki sisäsiisti otus, aamulla riittää että 9 pintaan pääsee aamupisulle niin ei tarvitse sisälle tehdä ja nyt kun se on joutunut olemaan enemmän kuin koskaan "yksin" kotona niin silloinkin malttaa oikein kauniisti pidättää.

* 2X elämäjärvi-jyväskylä-elämäjärvi = 600km