No niin, reissu on heitetty ja ihan hyvillä mielillä tultiin kotio, olo on oikeastaan aikasta makea.. Pennun perusradasta ei jäänyt paljoa lapsille kerrottavaa mutta kun teemana oli etten edelleenkään karju vain peesaan takana että kokeilen missä vaiheessa sille tulee radalla äippää ikävä ja ei tarvinnutkaan "odotella" kuin melkis loppuun kun sitten sillä välähti että, Hei, unohtuikohan multa jotain matkasta.. Sitten se toinen rata kun oli hyppyrata niiin... tat tara taa... uskokaa tai älkää mutta vain 5vp ja sekin putkelta kieltovirhe, kaikki rimat siis pysyivät ylhäällä, niinkuin eka radallakin!! Olen tosi tosi tosi tyytyväinen, tällä jaksaakin sitten taas vääntää seuraavat 3,5 vuotta Pennun kanssa tuota 1luokkaa..;) Niin ja ei ne nollaradan tehneet koirakotkaan hiljakseen menneet mutta kyllä tällä paviaanilla vain on mahanalus täynnä jalkoja, luokan nopein aika tuosta kiellosta huolimatta ja en tosin ole asiaa vielä tarkistanut mutta luulisin että oli ainut joka alle puolen minuutin radan suoritti..

Pentukin oli päässyt muutamaan Mujusen Salmen ottamaan otokseen kuvien pääsivu (Salmen kuvapankissa) toimii toivottavasti tuosta:

http://salmen.1g.fi/kuvat/Agility+Jyv%E4skyl%E4+13.5.2007/

Ja suorat linkit Pennun kuviin näistä..

http://salmen.1g.fi/kuvat/Agility+Jyv%E4skyl%E4+13.5.2007/IMG_7854.jpg

http://salmen.1g.fi/kuvat/Agility+Jyv%E4skyl%E4+13.5.2007/IMG_7851.jpg

http://salmen.1g.fi/kuvat/Agility+Jyv%E4skyl%E4+13.5.2007/IMG_7852.jpg

Sitten kun kauniissa aurinkoisessa säässä oli kakkosluokat katseltu niin olikin aika hakea Kara autolta ja tuloksena kaksi nolla rataa, siis sm ja mm-karsinta nollat ovat nyt sitten kasassa tälle vuodelle. Vaikka kuinka yritän ohjata miten sattuu kun eihän me Karan kanssa edes harjoitella niin pikkaisen meinaa tuo tatsi olla aina verroinkin näin keväällä hukassa, mutta kun tuo mainio koira paikkaa kiltisti nuo meikäläisen ajatus virheet. Kovaahan me ei menty kun tarkoituksena oli käydä vain "hakemassa" sm:iin puuttuva nolla. Ihana koira! Siis ihanne aikoihin kerettiin ja sattui niin sopivasti että oli muuten tuo Mujusen Salme tuomaroimassa niin ei tarvinnut tuota ihanne ajn ylitystäkään pelätä. Hyppyradalla muuten olikin pelkkiä aitoja siis ei yhtään muunlaista estettä ja täytyy kyllä myöntää että oli aikasta hauskaa, verroinkin silloin kun huomaa juosseensa yhden esteen väärältä puolelta jolloin seuraava tuntui olevan jossain hiivatin kuusessa ja vielä sinne itsestä katsottuna poispäin.. mutta loistavan kiltillä koiralla sekin hoituu..

Karan viimeisen vuoden aikana otetut startit, puuttui vielä nuo uusimmat. Näitten lisäksi viimeisen vuoden aikana Kara on nähnyt agilitykentän valehtelisinko näin äkkiseltään että 3-4 kertaa....

http://www.agi.fi/ranking/?ohjaaja=MIRA%20PAANANEN&luokka=mini3&nimi=KARA

Onnistunut reissu muuten mutta ystäväni koira satutti itsensä A:n nousulla ilmeisesti jotenkin tassu lipesi ja siitä sitten turvalleen estettä vasten ja kun vauhtia on enemmän kuin tarpeeksi niin..... Mutta ilmeisestikin (nyt on maanantai) paranee kunhan vain saapi huilailla jonkun aikaa.

Riemun piti lähteä mukaan turistiksi mutta kun medän autosta päätti ja hajota turbo niin sitten kun kavereitten kanssa oltiinkin kimppa kyydillä niin en ottanutkaan mukaan, 3 aikuista 1vauva sekä 1 koikkeri, 1sheltti, 1bortsu ja 2 weimarinseisojaa = 1 autollinen tai no olisihan sinne kyllä vielä muutamakin luffe saatu helpostikin mahtumaan... ;)